zema Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 danas u politici tekst o gomori i pise "jedan od glavnih likiva je Genije". za one koji su propustili ovu odlicnost - lik je Djenaro nadimak Djeni ili kako vec izgovaraju
mraki Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 (edited) Jebem ti život, evo po portalima slike leša ubijene pevačice. Edited September 13, 2018 by mraki
kurjak92 Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 Objavljivali su odavno slike, najmanje dve
darling Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 jutarnji list Quote ILKO ĆORKOVIĆ KAKO JE HRVAT DOŠAO NA ČELO ŠVEDSKOG GRADA U Skandinaviju stigao kao izbjeglica, potukao protuizbjegličku desnicu i (p)ostao gradonačelnik blic Quote SRBIN GRADONAČELNIK ŠVEDSKOG GRADA Otišao je kao izbeglica 1992. godine, evo šta mu je pomoglo da ga PRIHVATE U TUĐINI (VIDEO) jadan covek ilko corkovic. tacno bih ppzdela i odrala ovaj jebeni blic iz daleke svedske.
gospa buba Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 mozda je jugoslaven pa se nece uzbudjivati oko sitnica i gluposti sent from bubamoto
SNARC Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 More, ako je jugoslaven u dusi, tuzice oba lista..pa neka se posle dogovore od koje je fele novopeceni burgermajsterSent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
slepa živana Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 izgleda da više ni skandinavija nije sigurna
colonelo Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Mislim da je ovo prvi nastup nekog ministra ove vlade koji mi se u potpunosti dopao. Ne znam iz koje je stranke (izgleda da nije iz SNS), ne znam njegov minuli rad, ne znam kako je upao tu gdje je upao, ali ovde je čačnuo u osinje gnijezdo i sad mu se valja nositi sa posljedicama toga. Od ostalih aktera ove priče - Mitrović je bahati megaloman, Brnabićka je težak licemjer, Slina je prosto slina, Amidžić prosipa jeftinu demagogiju, a posebnu kofu govana zaslužuje famozna Olivera Zekić iz REM-a (to je ona što je ''mjerila reglere'' na RTS-u).
colonelo Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 (edited) ... Edited September 24, 2018 by colonelo dupli
Caligula Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Meni citava ova epizoda bizarna. Kao da clan notorne mafijaske porodice u neko doba, iz dugogodisnjeg cutanja, progovori za televiziju "ja mislim da smo mi mafija i mislim da to nije dobro za drzavu i narod" Niti znam zasto je najednom progovorio, niti mogu da dokucim zasto bi se vucicev ministar odjednom zalagao za nesto smisleno i u sustini okrenuto protiv vucica. Glavolomka.
ToniAdams Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Mnjah, skriptovano ko kečeri, šta se ložite
Caligula Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Ma naravno, nego smo kao drustvo toliko sludjeni da sada u svemu trazis sifru koju treba da probijes. Nista nije onako kako se prikazuje.
ToniAdams Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Ako sam dobro skontao, u tim rijalitijima imaju te kao neke zadatke, možda ministru zapalo ovo.
Cane Vukic Prebranac Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Све и да јесте фејк расправа, Брнабићка је некако успјела да испадне највећи дебил у тој расправи.
Recommended Posts