Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted (edited)

... ne znam. Ko ovo kupuje jbt. Tiraz 100+ hiljada.

Edited by Caligula
Posted
12 hours ago, salerokada said:

Možda se ovde već pisalo, ali sam propustio.

U kojoj su vezi B92 i SrbijaDanas i ko je Goran Lalić tj. čiji je taj sin kada je postavljen za glodur-a tamo sa jedno 28 godina?

Nađoh i ovo :ph34r:

jebote kurac, ja kad povedem jednog dana gnevnu rulju, idemo prvo na dzon nesbit, sa bakljama.

Posted

Tako nesto.:dry:

Krenu ljudi na posao pa uzmu; dokoni penzioneri takodje. Tako je bilo prosle godine, ne verujem da se puno promenilo. Poenta je u ceni. Da je nesto drugo najjeftinije, to bi se kupovalo.:rolleyes:

Posted

@ToniAdams Zajebaćeš se. Nema više Džona Nezbita.

18. oktobar 2017 |20:37

Univerzitet Džon Nezbit vratio staro ime: Ponovo je Megatrend!

Profesor dr Mića Jovanović ponovo je na čelu najvećeg i najpoznatijeg privatnog univerziteta u Srbiji

Posted

meni to super, to sa profesor micom. kolko to sve nema veze :ph34r:

i koliko je on sushtinski bezveze neka jajara, pored kog ionako vedro promichu ubice, trgovci hemikalijama i bicima, vishestruko ozbiljniji olosh svake vrste, bez problema. shto na kraju i da se on muchi :dry:

Posted

Ovaj informer treba spaliti do jebenog temelja. Dok takvi ne budu zabranjeni i u zatvoru, nećemo biti normalna država.

Posted (edited)
7 hours ago, gospa buba said:

meni to super, to sa profesor micom. kolko to sve nema veze :ph34r:

i koliko je on sushtinski bezveze neka jajara, pored kog ionako vedro promichu ubice, trgovci hemikalijama i bicima, vishestruko ozbiljniji olosh svake vrste, bez problema. shto na kraju i da se on muchi :dry:

plus 1

Prosto fenomenalno, dokazano da ima lažni doktorat, tj da ga uopšte nema i nikom ništa. Sklonio se u stranu godinu-dve i vraća se na staro mesto, da fakultetu vrati staro ime i staru slavu.

Za neku drugu priču je koliko je tek debilno ime Megatrend za jedan univerzitet, ali ok, sve ima svoje...

A DJV sa ovim smećem od novina dotiče neke nove dubine. Meni neverovatno da to uopšte postoji, čak i u Srbiji ovakvoj kakva jeste.

Edited by mraki
Posted

jesmo li ikada saznali ko je džon nezbit uopšte?

Posted

Zašto neverovatno, savršeno se uklapa uz vladajuću garnituru. 

Posted

polovina izgledaju ko putujuci pripovednik iz shatora u americhkom filmu [emoji38]

sent from bubamoto

Posted (edited)

dzizs :D

1.jpg

Edited by morgana
Posted

article-0-09A11618000005DC-552_468x7381-

Sta ovi predaju..kampovanje u Cernobilu ?