July 9, 20186 yr ... ne znam. Ko ovo kupuje jbt. Tiraz 100+ hiljada. Edited July 9, 20186 yr by Caligula
July 9, 20186 yr 12 hours ago, salerokada said: Možda se ovde već pisalo, ali sam propustio. U kojoj su vezi B92 i SrbijaDanas i ko je Goran Lalić tj. čiji je taj sin kada je postavljen za glodur-a tamo sa jedno 28 godina? Nađoh i ovo jebote kurac, ja kad povedem jednog dana gnevnu rulju, idemo prvo na dzon nesbit, sa bakljama.
July 9, 20186 yr Tako nesto. Krenu ljudi na posao pa uzmu; dokoni penzioneri takodje. Tako je bilo prosle godine, ne verujem da se puno promenilo. Poenta je u ceni. Da je nesto drugo najjeftinije, to bi se kupovalo.
July 9, 20186 yr @ToniAdams Zajebaćeš se. Nema više Džona Nezbita. Quote 18. oktobar 2017 |20:37 Univerzitet Džon Nezbit vratio staro ime: Ponovo je Megatrend! Profesor dr Mića Jovanović ponovo je na čelu najvećeg i najpoznatijeg privatnog univerziteta u Srbiji
July 9, 20186 yr meni to super, to sa profesor micom. kolko to sve nema veze i koliko je on sushtinski bezveze neka jajara, pored kog ionako vedro promichu ubice, trgovci hemikalijama i bicima, vishestruko ozbiljniji olosh svake vrste, bez problema. shto na kraju i da se on muchi
July 9, 20186 yr Ovaj informer treba spaliti do jebenog temelja. Dok takvi ne budu zabranjeni i u zatvoru, nećemo biti normalna država.
July 9, 20186 yr 7 hours ago, gospa buba said: meni to super, to sa profesor micom. kolko to sve nema veze i koliko je on sushtinski bezveze neka jajara, pored kog ionako vedro promichu ubice, trgovci hemikalijama i bicima, vishestruko ozbiljniji olosh svake vrste, bez problema. shto na kraju i da se on muchi plus 1 Prosto fenomenalno, dokazano da ima lažni doktorat, tj da ga uopšte nema i nikom ništa. Sklonio se u stranu godinu-dve i vraća se na staro mesto, da fakultetu vrati staro ime i staru slavu. Za neku drugu priču je koliko je tek debilno ime Megatrend za jedan univerzitet, ali ok, sve ima svoje... A DJV sa ovim smećem od novina dotiče neke nove dubine. Meni neverovatno da to uopšte postoji, čak i u Srbiji ovakvoj kakva jeste. Edited July 9, 20186 yr by mraki
July 9, 20186 yr polovina izgledaju ko putujuci pripovednik iz shatora u americhkom filmu [emoji38]sent from bubamoto