Frank Pembleton Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Vidim sad da je TW "eksplodiro".... Bauk Karica kruzi Srbijom.... I sad cemo da glodjemo to... Quote Biznismen Bogoljub Karić konkurisaće za dodelu nacionalne frekvencije BK televiziji na konkursu Regulatornog tela za elektronske medije. Odluku o raspisivanju javnog konkursa doneo je Savet REM-a na vanrednoj sednici prošle sedmice. Karić je za konkurs saznao od novinara Danasa, čime je negirao spekulacije da je REM, nakon pet godina, pokrenuo inicijativu za popunjavanje upražnjenog mesta za televiziju sa nacionalnom frekvencijom upravo da bi je dobila BK TV. A onda dole onako provuceno.... Quote Ćosić bez komentara Direktor programa N1 za Srbiju Jugoslav Ćosić juče nije odgovorio na pitanje Danasa da li će televizija N1 konkurisati za nacionalnu frekvenciju.
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 ne znam šta je bogoljuba do sada sprečavao da lomi po kablu
Frank Pembleton Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam šta je bogoljuba do sada sprečavao da lomi po kablu pa to....Mislim znam sta ga je sprecavalo, ali ovaj konkurs nista ne menja po tom pitanju...
James Marshall Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Pa ionako su sad on i Dinkara na istoj strani, mogu Bogiju i ekstraprofit da vrate
Milosh76 Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Televizije BK i "Kopernikus", N1 i Studio B ući će u trku za dodelu preostale pete nacionalne frekvencije za televizijsko emitovanje, piše "Blic". Prema navodima tog dnevnika, "nezvanične informacije koje se ovih dana mogu čuti", najvise šansi u toj trci daju Studiju B. "Očekuje se da će četiri TV predati dokumenta: BK, Koperikus, N1 i Studio B. Zanimljivo je da je baš sada ponovo aktuelizovana dodela nacionalnih frekvencija. To je velika i važna tema i svi željno iščekuju da vide ko će je dobiti", kaže izvor "Blica". Regulatorno telo za elektronske medije (REM) donelo je prošle nedelje odluku o raspisivanju konkursa za dodelu nacionalne frekvencije, a uslovi konkursa objavljeni su u utorak. Na taj korak, REM se odlučio pet godina od kako je gašenjem TV "Avala" upražnjena peta frekvencija, dodaje se u tekstu.
Apollo Creed Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 2 hours ago, Milosh76 said: Televizije BK i "Kopernikus", N1 i Studio B ući će u trku za dodelu preostale pete nacionalne frekvencije za televizijsko emitovanje, piše "Blic". Prema navodima tog dnevnika, "nezvanične informacije koje se ovih dana mogu čuti", najvise šansi u toj trci daju Studiju B. . Samo Sanjica!
Malvo Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dobar potez. Sveza propagandna alatka, a pokriva i mrznju prema Beogradu, posle cega ce On da ide po Srbiji i otvara cesme i klozete recima kako "ne moze sve da ide u Beograd, mora i ostatak Srbije da se razvija", i onda ce se pustati kao dzingl na istoj toj televiziji.
gospa buba Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Samo Sanjica![emoji106] znala sam. zavera sanjoljuba sent from bubamoto
renne Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 50 minutes ago, gospa buba said: znala sam. zavera sanjoljuba sent from bubamoto pa nema je već tri nedelje
levi Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 novosadski Dnevnik Quote Младићи из Руме и Прокупља ухапшени због високотехн. криминала Реч је о једној од највећих међународних полицијских акција на сузбијању високотехнолошког криминала под називом "ПОЊЕР ОФФ" objasnili
AcaRadio Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Укочио ми се Њиндоњс ЏП док сам слушао "Ње аре тхе цхампионс" од групе Љуеен.
stoka Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Zašto su počeli u nekim medijima Armiju BiH iz doba rata da nazivaju takozvanom ...?
Recommended Posts