bigvlada Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Sad da daju kvotu u Mozzartu gde ce djubre da osvane: Alo, Informer ili Telegraf. Mada psiho pred svake izbore napravi po 1 novine, mogla bi npr Nova Politika da osvane na kioscima Politika Ekspres. Edited November 13, 2017 by bigvlada
Nesh Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Mislim da sam uzimajuci nesto kod roditelja uhvatio na nekoj televiziji da Stanko Crnobrnja prica o medijskoj strategiji...Medijska strategija, radna grupa...u Srbiji...Smehotresna olimpijada. Siguran sam da taj Crnobrnja ima neke drugare..I niko nije dosao da ga izvede...Medijska strategija. Srbija. Stanko? Sto bi mi iz Nisa rekli; sta ce bude:Toponica ili vazduplohovstvo? Edited November 14, 2017 by Nesh
Hamlet Strašni Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Da li neko zna da li je n1 registrovan kao medij? Apr pretraga ne može da se upotrebi jer mora da se upiše više od 3 slova u pretragu imena. Svetski su se zakamuflirali.
Kole_No Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Пословно Име: ADRIA NEWS d.o.o. Beograd-Novi Beograd Статус: Активно привредно друштво Матични број: 20960388Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћуСедиште: Општина: Београд-Нови Београд | Место: Београд-Нови Београд | Улица и број: Омладинских Бригада 86п Датум оснивања:01.10.2013 ПИБ: 108245586 Пословни подаци Подаци оснивања Датум регистрације: 01.10.2013 Време трајања Трајање ограничено до: Неограничено Претежна делатност Шифра делатности: 6020Назив делатности: Производња и емитовање телевизијског програма
Tinman Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Da li neko zna da li je n1 registrovan kao medij? Apr pretraga ne može da se upotrebi jer mora da se upiše više od 3 slova u pretragu imena. Svetski su se zakamuflirali. Пословно Име: ADRIA NEWS d.o.o. Beograd-Novi Beograd Статус: Активно привредно друштво Матични број: 20960388 Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу Седиште: Општина: Београд-Нови Београд | Место: Београд-Нови Београд | Улица и број: Омладинских Бригада 86п Датум оснивања:01.10.2013 ПИБ: 108245586
Hamlet Strašni Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 To znam, to je iz glavnog apr registra za osnivača. Ali ne mogu da ih nadjem u posebnom registru medija. Ne znam npr da li je portal posebno registrovan. Hvala svakako :)
Frank Pembleton Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 To znam, to je iz glavnog apr registra za osnivača. Ali ne mogu da ih nadjem u posebnom registru medija. Ne znam npr da li je portal posebno registrovan. Hvala svakako :) Neće da valja kad se advokat raspituje za ove podatke ;-)S obzirom da imaju tu "regionalni" komponentu ko zna koliko je to isprepletano...
vememah Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) ne mogu da ih nadjem u posebnom registru medija "Mi smo pre svega televizija koja je registrovana u Luksemburgu, naše sedište je tamo i mi smo formalno luksemburška televizija. Suvlasnici "United" grupe, u kojoj je i N1, su Evropska banka za obnovu i razvoj i investicioni fond KKR koji se nalazi na Njujorškoj berzi, a to je internacionalni investicioni fond. Može ko god želi nas da zove američkom televizijom, ali mi u najmanju ruku nismo samo američka televizija. Oni to vole tako da kažu i to za cilj ima diskreditaciju, jer navodno nije dobro zato što je nešto američko", kaže Jugoslav Ćosić. http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=361795&title=Nadzor+izve%C5%A1tavanja+novi+vid+pritiska+na+novinare Edited November 14, 2017 by vememah
Tinman Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 To znam, to je iz glavnog apr registra za osnivača. Ali ne mogu da ih nadjem u posebnom registru medija. Ne znam npr da li je portal posebno registrovan. Hvala svakako :) To sto ti trazis ima neke veze sa ovim resenjem Р Е Ш Е Њ Е УСВАЈА СЕ регистрациона пријава уписа медија у Регистар медија, па се у Регистар медија региструје медиј са следећим подацима: Назив медија: ADRIAMEDIA.TV Регистарски број: IN000410 Податак о издавачу медија односно о пружаоцу медијске услуге: Пословно име: ADRIA MEDIA GROUP DOO BEOGRAD (STARI GRAD) Матични број: 17572423 Седиште: Влајковићева 8, Београд-Стари Град Београд-Стари Град, Србија Податак о језику на коме се медиј издаје, односно на коме се пружа медијска услуга: Српски, Форма медија: Самостална електронска издања интернет портали Интернет адреса: www.adriamedia.tv Податак о одговорном уреднику медија: Име и презиме: Миленко Микља Регистрација документа: Документ о лицима из члана 39 став 1. тачка 8. Закона о јавном информисању и медијима
Hamlet Strašni Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Mislim da nema, to je kurir :( Neće da valja kad se advokat raspituje za ove podatke ;-) S obzirom da imaju tu "regionalni" komponentu ko zna koliko je to isprepletano... Ma samo neka objave odgovor jedan i ništa strašno...
Frank Pembleton Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Viktor Marković: Nastavljamo da "širimo mržnju" prema Vučiću
April Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Njuz net je 1 kurac za Informer. Lud, luđi, najluđi
nezvanova Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 kao i uvek, odlican buden! intervju preneo pescanik
pantelia Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Novosti brutalne EKSKLUZIVNO Potomcima oduzetih objekata 13,6 milijardi evra!
DrIlic Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Sutra treba da krene Prva Kick (isto ko o2 samo bez domaceg programa). Jedino dobro su SOA i 24. Zna li neko kod kojih operatera kreću?
Recommended Posts