vememah Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nije, ima 4 osobe s prezimenom Skroza među prijateljima na FB-u. Po svoj prilici je izmislila to drugo "z" da bi je ljudi lakše zapamtili. No dobro, to je jedna sitnica u odnosu na Filipa Švarma koji je rođen kao Damir Kalember, ne znam je li zvanično promenio ime. http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/novinar_i_filmadzija.46.html?news_id=293525
Frank Pembleton Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Nije, ima 4 osobe s prezimenom Skroza među prijateljima na FB-u. Po svoj prilici je izmislila to drugo "z" da bi je ljudi lakše zapamtili. No dobro, to je jedna sitnica u odnosu na Filipa Švarma koji je rođen kao Damir Kalember, ne znam je li zvanično promenio ime. http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/novinar_i_filmadzija.46.html?news_id=293525 Ne razumem ovo "jedna sitnica"?Nije to ništa strašno niti retko među novinarima. Ja znam jedno petoro njih...
vathra Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 . Ja znam jedno petoro njih... Da li je Nolle Selak jedan od njih?Legenda tranzicionog TVa...
Frank Pembleton Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Da li je Nolle Selak jedan od njih? Legenda tranzicionog TVa... Ne, govorim o novinarima u štampanim medijima, koje znaš po potpisu ispod teksta...No, svako ima svoje favorite...
Frank Pembleton Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Kozic, moralna gromada... Edited November 12, 2017 by Frank Pembleton
James Marshall Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Buahahahahahahahaha, stvarno je sledeći korak samospaljivanje i ritualna samoubistva iz odanosti vođi ili što narod ne voli svog vođu previše. Doduše to bi bilo moguće kad bi bilo ko od vođinih sljedbenika imao imalo muda, ali kao i on, oni samo pričaju o toj silnoj ljubavi, ali niko nema muda da povuče prvi potez. Svima su fotelje draže.
Nesh Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Zaustavite Rojters Politiku! :lol: Kakvo poltronsko baljezganje! Slina i Vazduplohov unezvereni od muke i nesnalazenja. Ovaj ko da se sprema za glavnog urednika buduce "oslobodjene" Politike ili je vec napipao mekocu, kakave, u najgorem slucaju, drzavnosekretarske fotelje? Uzgred, ne citam stranice znamenite Javne kuce, o cemu se radi, jel toliko zabrazdili da im Hrabri Vucic nije na svakoj strani? Edited November 12, 2017 by Nesh
Locust Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 (edited) Buahahahahahahahaha, stvarno je sledeći korak samospaljivanje i ritualna samoubistva iz odanosti vođi ili što narod ne voli svog vođu previše. Doduše to bi bilo moguće kad bi bilo ko od vođinih sljedbenika imao imalo muda, ali kao i on, oni samo pričaju o toj silnoj ljubavi, ali niko nema muda da povuče prvi potez. Svima su fotelje draže. Što da ne, prirodna selekcija u praksi. Edited November 12, 2017 by Locust
James Marshall Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Ma, daj Bože, ali nisam optimista da smo takve sreće.
jorma shparga Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Sad da daju kvotu u Mozzartu gde ce djubre da osvane: Alo, Informer ili Telegraf. Mada psiho pred svake izbore napravi po 1 novine, mogla bi npr Nova Politika da osvane na kioscima
Mil@n Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) Šta god mislio o dverima I Obradoviću, a to su mahom loše stvari, uživao sam u svakoj sekundi ovog klipa. Ogolio ih je carski. Hawaii Mate 9 Edited November 13, 2017 by Mil@n
April Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 U trenutku kad Srbiju(Tursku, Koreju, itditd) pritiskaju sa svih strana...
gospa buba Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 jebote kozic je ziv, i uz to jos i pise mene je to najlepse fasciniralo. ovo sve drugo sporedno.
Recommended Posts