Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Nije, ima 4 osobe s prezimenom Skroza među prijateljima na FB-u. Po svoj prilici je izmislila to drugo "z" da bi je ljudi lakše zapamtili.

No dobro, to je jedna sitnica u odnosu na Filipa Švarma koji je rođen kao Damir Kalember, ne znam je li zvanično promenio ime.

http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/novinar_i_filmadzija.46.html?news_id=293525

Ne razumem ovo "jedna sitnica"?

Nije to ništa strašno niti retko među novinarima.

Ja znam jedno petoro njih...

Posted

.

Ja znam jedno petoro njih...

Da li je Nolle Selak jedan od njih?

Legenda tranzicionog TVa...

Posted

Da li je Nolle Selak jedan od njih?

Legenda tranzicionog TVa...

Ne, govorim o novinarima u štampanim medijima, koje znaš po potpisu ispod teksta...

No, svako ima svoje favorite...

Posted (edited)

Kozic, moralna gromada...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Buahahahahahahahaha, stvarno je sledeći korak samospaljivanje i ritualna samoubistva iz odanosti vođi ili što narod ne voli svog vođu previše.

Doduše to bi bilo moguće kad bi bilo ko od vođinih sljedbenika imao imalo muda, ali kao i on, oni samo pričaju o toj silnoj ljubavi, ali niko nema muda da povuče prvi potez. Svima su fotelje draže. 

Posted (edited)

Zaustavite Rojters Politiku!  :lol:

Kakvo poltronsko baljezganje! Slina i Vazduplohov unezvereni od muke i nesnalazenja. Ovaj ko da se sprema za glavnog urednika buduce "oslobodjene" Politike ili je vec napipao mekocu, kakave, u najgorem slucaju, drzavnosekretarske fotelje?

Uzgred, ne citam stranice znamenite Javne kuce, o cemu se radi, jel toliko zabrazdili da im Hrabri Vucic nije na svakoj strani?

Edited by Nesh
Posted (edited)

Buahahahahahahahaha, stvarno je sledeći korak samospaljivanje i ritualna samoubistva iz odanosti vođi ili što narod ne voli svog vođu previše.

Doduše to bi bilo moguće kad bi bilo ko od vođinih sljedbenika imao imalo muda, ali kao i on, oni samo pričaju o toj silnoj ljubavi, ali niko nema muda da povuče prvi potez. Svima su fotelje draže. 

Što da ne, prirodna selekcija u praksi.

Edited by Locust
Posted

Ma, daj Bože, ali nisam optimista da smo takve sreće. 

Posted

Sad da daju kvotu u Mozzartu gde ce djubre da osvane: Alo, Informer ili Telegraf.

Mada psiho pred svake izbore napravi po 1 novine, mogla bi npr Nova Politika da osvane na kioscima

Posted (edited)

Šta god mislio o dverima I Obradoviću, a to su mahom loše stvari, uživao sam u svakoj sekundi ovog klipa. Ogolio ih je carski.

Hawaii Mate 9

Edited by Mil@n
Posted

U trenutku kad Srbiju(Tursku, Koreju, itditd) pritiskaju sa svih strana...

Posted

jebote kozic je ziv, i uz to jos i pise :isuse:  :frust:

mene je to najlepse fasciniralo. ovo sve drugo sporedno.