Frank Pembleton Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Nesto je i Peconi gazio na hepiju u istom stilu neku zenu sudiju iz Panceva. E sad da li ovo ili ga je nagazila za firme koje ima po Pancevu nemam pojma. Ali bukvalno iste recenice...
SNARC Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 A bas sam se pitao ko je gospodja, vrte je po lokalnim medijima kod mene sve u 16. Sve je ovde postalo kao ona radio stanica u filmu "Hotel Ruanda". Serem im se u 25000 hiljada plate zbog koje blate sebe i druge. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
stoka Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Međutim, klice otpora postoje. Radio 202, kao nekada B92, kroz muziku šalje sublimirane poruke - pušta Dža ili Bu, zove Čuturu u goste, forsira stvar koja se zove "Totalitarian terror" ...
radisa Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Cenim da bi Psiho tu mogao da polomi zubiće. On će da spase N1 od zlog ministarstva kulture... Ništa ne znaš...
Frank Pembleton Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Cenim da bi Psiho tu mogao da polomi zubiće.Pa neće on sam tu da udari, biće tu mnogo pomagača od strane konkurencije...Jedino što bi to značilo da je panika baš uzela maha... Naravno to će morati da plati debelo na drugoj strani...
kud u maglu Simoviću Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 cenim da dižu dževu. sto posto se susreću sa pritiscima pa jugoslav rešio da uzvrati udarac na raznorazne vuline™ kkr je vrlo ozbiljan igrač i ne verujem da bi se aktuelna vlast usudila na takav potez ipak su oni ex radikali, jajare
Frank Pembleton Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Zavisi šta se"stavi na sto" . Država uvek može svašta da ponudi ;-) . A može ovo i da bude neka interna kombina u okviru firme... ....shit has hit the fan...
Spirit Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Ugledni Fajnenšel tajms u opširnom članku je proučio ulaganja firmi sa Bliskog istoka u nekretnine na Balkanu, i otkrio razloge zašto im je naše tržište interesantno za ulaganje. Bljuc Investicija u Beograd na vodi, projekat vredan 3 milijarde dolara, je najvidljivije zalivsko ulaganje u regionu, piše FT. Iza projekta stoji firma Eagle Hills iz Abu Dabija, ali okružen je kontroverzama. B92 Investicija u Beograd na vodi, projekat vredan 3 milijarde dolara, je najvidljivije zalivsko ulaganje u regionu. Iza projekta stoji kompanija Eagle Hills iz Abu Dabija. Jutarnji.hr - izvorni tekst Investicija u Beograd na vodi, projekt vrijedan 3 milijarde dolara, je najvidljivije zaljevsko ulaganje u regiju. Iza projekta stoji tvrtka Eagle Hills iz Abu Dhabija, no okružen je brojnim kontroverzama, od činjenice da je tvrtka odabrana bez javnog natječaja, do načina na koji je srpska vlada mijenjala zakone kako bi omogućila izgradnju.
morgana Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 'muz pevacice cinkario siptara kod cumeta' citajte u kuriru
JozoMujica Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Bolidi iz blica, po ko zna koji put u rubrici "Zabava".
JozoMujica Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 To je prvi kurir objavio U rubrici "Zabava"? Uopste ne znam sta pise u tekstu niti me zanima, samo primecujem vezu izmedju naslova i rubrike. A to im se stalno desava.
Recommended Posts