Sestre Bronte Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Mogla bi, recimo, da vodi emisiju SAT Plus, umesto Alvirka ... +1
Weenie Pooh Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Triput meri jednom seci Molim lepo, novogovor za ovo glasi "pedeset puta lomi, jednom seci". Merenje zabranjeno uredbom vlade.
Malvo Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ne razumem zasto ovo rade, cemu ovo izivljavanje? Pa vec gospodare zivotima i smrcu, sta im i ovo treba? Da nisu oni malo izgubili kontakt sa stvarnoscu?
James Marshall Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Molim lepo, novogovor za ovo glasi "pedeset puta lomi, jednom seci". Merenje zabranjeno uredbom vlade. Šta li ima da se siječe nakon pedeset lomljenja, da mi je znati.
vememah Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Botovanje u pismima Politici, i to izgleda pod lažnim imenom: Edited February 13, 2016 by vememah
stoka Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Uvek sam se pitao zašto se Petričić vratio u ovu vukojebinu, osim ako nije baš neka nužda, mora da je žežći optimista. Ili mazohista ...
Weenie Pooh Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Šta li ima da se siječe nakon pedeset lomljenja, da mi je znati. Kad sve temeljno izlomiš, ostaje ti samo seppuku.
hefaca Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Jbt kakvi komentari na izlazak Petre Cvijic u javnos. Sto na novostima, sto na ppp. Procitas ves i kazes, moze i gore, u sta se ispod oma uveris.
kapetanm Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Nisi normalan. Hiljade ljudi su ocevici, naravno da su sigurni da je ubica
Utvara Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Jbt kakvi komentari na izlazak Petre Cvijic u javnos. Sto na novostima, sto na ppp. Procitas ves i kazes, moze i gore, u sta se ispod oma uveris. Nisi normalan. Hiljade ljudi su ocevici, naravno da su sigurni da je ubica Ma nije ona ubila nikoga, čovek bio star pa umro od srčanog udara. Verujmo reformisanom pravosuđu i advokatima...
hefaca Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Prdon dva. Cisto radi hiljada sudija i eksperata (od sirije do finansija preko crne kronike), komentarisah izlazak u javnos, jok presudu.
gospa buba Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Uvek sam se pitao zašto se Petričić vratio u ovu vukojebinu, osim ako nije baš neka nužda, mora da je žežći optimista. Ili mazohista ... prichao je o tome, ispostavilo se da mu je ova vukojebina kuca, i zeleo je da zatvori krug. nishta neobichno.
Аврам Гојић Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Prdon dva. Cisto radi hiljada sudija i eksperata (od sirije do finansija preko crne kronike), komentarisah izlazak u javnos, jok presudu. Njen izlazak u javnost svodi se na to da je ona lepa i tuzna, a drugi deo tog cuvenog teksta je suptilna pljuvka po porodici poginulog. Ja ne znam da li je ona kriva, a isto tako ne znam ni da li je kriv sin Zeljka Mitrovica, jer mi simbolicki naboj te dve licnosti nije dovoljan dokaz za to da su krivi u sasvim konkretnim saobracajnim situacijama koje ne pocivaju na simbolici nego na ubrzanjima i vektorima tela u prostoru. Ne verujem nasem pravosudju, ali ni to sto je ono takvo kakvo je takodje nije dokaz. Rekavsi sve to, tvrdim da ovo sto ona radi nije spontani izlazak u javnost, nego standardni uvlakacki rad Novosti, pisan po komandi i uradjen u skladu sa svim normama poltronskog zurnalizma.
Recommended Posts