copkillah Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Evo ti si probio tih 140 karaktera trostruko mislim da mašiš poentu sve vreme edit: a najčešće su šupci na tw oni koji su nebitni likovi, tj koji imaju neku virtuelnu bitnost upravo na toj društvenoj mreži Edited January 17, 2016 by copkillah
James Marshall Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ne mašim, muka mi je od aforističara na tviteru, pogotovo domaćih, pola ih umislilo da su smješniji (ili što je još gore angažovaniji) od Džordža Karlina. Samo ih fali tuš nakon svakog tvita. A plus kao što reče Vini, većina tih što bi da komuniciraju sa publikom su ionako željni lajkova i potvrde sopstvene veličine od strane vlastitih fanova.
James Marshall Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nego, da se vratimo na topic Dočim je Ceca jedna moralna gromada i na njen život se gleda sa simpatijama, čak se i zaljubila što je mnogo slatko. Onaj nakit, pozajmice Zemuncima, nađena oružja, prebijanja direktora Obilića, činjenica da joj je kao osuđenom krimosu nekadašnji premijer i ministar unutrašnjih poslova dolazio na slavu i dogovori o nanogici se ne pominju. Edited January 17, 2016 by James Marshall
copkillah Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ne mašim, muka mi je od aforističara na tviteru, pogotovo domaćih, pola ih umislilo da su smješniji (ili što je još gore angažovaniji) od Džordža Karlina. Samo ih fali tuš nakon svakog tvita. A plus kao što reče Vini, većina tih što bi da komuniciraju sa publikom su ionako željni lajkova i potvrde sopstvene veličine od strane vlastitih fanova. To što pričaš i dalje se u najvećoj meri odnosi na lokalne nebitne likove željne pažnje i popularnosti™ na Tw. Ali sve se lako da probrati. Ja ne pratim puno selebritija, ali recimo pratim dva reditelja koja izuzetno cenim. I jedan od njih je nedavno radio Q&A sa fanovima i dao mi je vrlo detaljan odgovor na pitanje, gde mi je ispričao kako je bio jako zainteresovan da režira Good Will Hunting, scenario ga je oduševio, da bi čak prešao i preko one dvojice seronja što su napisali scenario i koji su insistirali da oni imaju glavne uloge i da je bio beskrajno razočaran kada je Gas van Sant dobio režiju. Drugi je jedan jako talentovan momak, prirodno duhovit i koji često komunicira sa fanovima. Beskrajno nepretenciozan i down to earth, zabavan i što me je jako iznenadilo, potpuno van senke svog oca koja je, malo reći, enormna. Ni on, ni prvi reditelj, nijednog jedinog momenta nisu pokazali da se po bilo čemu razlikuju od svojih pratilaca, da su na bilo koji način bolji ili iznad. Mislim da je to ono o čemu je Avram pričao.
James Marshall Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ma ok, meni su najkvalitetniji sadržaji na koje sam naletio na tviteru linkovi ka dobrim člancima, neke ekskluzivne fotke sa mjesta događaja i servisne informacije. Zato kažem da su za neke ozbiljnije stvari (sem ovog posljednjeg) tih 140 karaktera ograničavajući, sami po sebi. To skraćivanje dovodi do pokušaja da se bude na silu duhovit, oštar itd. Ima ovdje brdo aspekata oko kojih bi se mogla povesti posebna priča - selebritiji na tw, potreba za iznošenjem ličnih stvari u etar, iskrenost na istom, upotrebna vrijednost tw, lični vs. tw kontakt, 140 karaktera ili više, ali em je kasno, em gledam NFL a ovo je greota načinjati i diskutovati polovično (da ne kažem u 140 karaktera ) pa vas pozdravljam, možemo da ovo raščlanimo neki drugi put.
ToniAdams Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 fala gospodu na tviteru i sto vise nije onakav medijski mrak ko dok je bio samo fejsbuk :)
stoka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 tviter je dobra stvar jer nebojšu krstića možeš da oteraš u pizdumaterinu. Pre pojave društvenih mreža za to je trebalo da ga slučajno sretneš na ulici ili da odnekle izbunariš broj njegovog telefona ...
Dagmar Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Nego, da se vratimo na topic Dočim je Ceca jedna moralna gromada i na njen život se gleda sa simpatijama, čak se i zaljubila što je mnogo slatko. Onaj nakit, pozajmice Zemuncima, nađena oružja, prebijanja direktora Obilića, činjenica da joj je kao osuđenom krimosu nekadašnji premijer i ministar unutrašnjih poslova dolazio na slavu i dogovori o nanogici se ne pominju. Dobro, ima tu tema koje nisu moralni poraz Srbije. Predstaviće i vozni park srpskih poitičara, kao i portret kladioničara. Edited January 17, 2016 by Dagmar
maheem Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Arame, wtf is radio battle u kom drugu godinu zaredom ucestvuje O radio?
aram Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 nekakav sampionat dj-radio formata, osmisljen i pokrenut od strane rai 2. jesu pobedili veceras?
gospa buba Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 nekakav sampionat dj-radio formata, osmisljen i pokrenut od strane rai 2. jesu pobedili veceras? pobedili u nekom prvom krugu
svashtabezneshto Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Da, u martu sa nekim Italijanima sledeći krug.
aram Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 e bas mi je drago, slatki su ovo dvoje iz NS :) a i prosli put su stigli do finala, putovali u Milano na Radio Days, za dlaku im izbegla pobeda... dobro, ove godine ucestvuje ukupno 16 radio stanica, prosle je bilo jos manje, ali kapiram da njima itekako znaci.
maheem Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Da, prosle godine u finalu. Znacilo bi im puno. Mada mi nije jasno u cemu se takmice [emoji38]ol: veceras nisam stigao poslusati.
aram Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 ma bezveze, kao pustas neku muziku i pozivas slusaoce da tvituju #radiobattleRS, pa ko ima vise tvitova pobedio
Recommended Posts