Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolje u 2013.

Featured Replies

Kraj je godine, vreme je za neku rekapitulaciju onoga sto smo gledali u istoj. Najbolje u vidu liste, 5 favorita poredjanih po redosledu, pa da posle mozemo da saberemo bodove i proglasimo PPPobednika (mada se zna ko ce to biti <_<, no dobro).Orange is the New Black - 5 bodovaOvo je doslo pravo niotkuda, prvi put da sam zahvalan Netflixu sto izbacuju celu sezonu odjednom. Divan all-women ansambl, odlicna mesavina komedije i drame.Arrested Development - 4 bodaKao da nikad nisu ni odlazili! Jedva nesto losije od skracene trece sezone, a format Netflixa je dusu dao za onu zajebanciju s epizodama koje se fokusiraju na 1 lika.Hannibal - 3Novi Fuller, novi razlog za radost. Vizuelni spektakl, Hugh i Mads razbijaju, Jaye Tyler je i dalje :wub:Justified - 2Provereni kvalitet. Bio bi i vise da me Patton Oswalt tu i tamo nije nervirao svojom neprilagodjenoscu svetu serije i uopste pojavom.Game of Thrones - 1Khm...Takodje odlicni: Breaking Bad, Masters of Sex, Brooklyn Nine-Nine.Ako vam treba podsecanje sta je sve izaslo ove godine:http://www.metacriti...&view=condensedTek kad se ovako sve poredja vidim koliko je tu kvaliteta. Istina je, zivimo u zlatnom dobu televizije!

• Replies 71
  • Views 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sank poa-shamelesskatr poa-bron-broentrae(?) poa-bbdu poa-borgenan poa-gotmy2cents :fantom:

Edited by Takanohana

Čekaj, dakle, biramo sve što je izašlo ove godine, a ne samo nove serije koje su se pojavile?

ja sam ukapirao sve sto je emitovano ove godine, tako je na kraju krajeva calavera i postavio svoju listu

• Author

Sve serije koje su emitovane ove godine, makar i ovih novih ima sasvim dovoljno da se napravi 1 respektabilna lista.

pet punti - Breaking badcetri punta - Justifiedtri punta - Lutherdva punta - Orange is the new blackjean punat - Broadchurch

5- Bron/Broen4- Hannibal3- Luther2- Whitechapel1- Broadchurch

5 - Ravna Gora4 - Nešto nečeg (lipe?) na Balkanu3 - Sulejman Veličanstveni2 - Smrad na pjenu od mora1 - Neka fensi serija za mlade na B92, da bude i post ceo fensi

Edited by Filipenko

Ja ne mogu da se odlučim. Smisliću nešto valjda do kraja glasanja. :(

• Author

Reci kakva je godina bila, prakticno svake nedelje sam imao bar 2 nove epizode necega za gledanje.

shameless 5treme 4justified 3bron 2breaking bad 1malo je pet. dodala bih još: whitechapel, luther, house of cards, orange is the new black, peaky blinders, magic city, top of the lake, underbelly, ray donovan....

A Raya Donovana i Mob City još nisam ni počeo. Sva sreća da je Revenants bio u prošloj. Da poludiš.

• Author
malo je pet. dodala bih još: whitechapel, luther, house of cards, orange is the new black, peaky blinders, magic city, top of the lake, underbelly, ray donovan....
Fora i jeste da bude malo, ovako bas moras da razmislis sta ces staviti.
A Raya Donovana i Mob City još nisam ni počeo. Sva sreća da je Revenants bio u prošloj. Da poludiš.
Sepinwall je popljuvao Mob City, mislim da cu to preskociti.

5- Mad men4- Justified3- The Good Wife2- Masters of sex1- Whitechapel:) teskom mukom /ostali on cutting floor> The Americans, The Hour, House of cards, Suits, Supernatural, Broadchurch, Game of thrones, Southland, Luther...

5 Shameless4 Whitechappel3 BB2 Southland1 BronHonorable mention: Americans, House of cards, Hanibal i Black MirrorMože li ovde i dishonorable mention?Dexter i Da Vinčijevi demoni :puke::thumbd: