Calavera Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Kraj je godine, vreme je za neku rekapitulaciju onoga sto smo gledali u istoj. Najbolje u vidu liste, 5 favorita poredjanih po redosledu, pa da posle mozemo da saberemo bodove i proglasimo PPPobednika (mada se zna ko ce to biti <_<, no dobro).Orange is the New Black - 5 bodovaOvo je doslo pravo niotkuda, prvi put da sam zahvalan Netflixu sto izbacuju celu sezonu odjednom. Divan all-women ansambl, odlicna mesavina komedije i drame.Arrested Development - 4 bodaKao da nikad nisu ni odlazili! Jedva nesto losije od skracene trece sezone, a format Netflixa je dusu dao za onu zajebanciju s epizodama koje se fokusiraju na 1 lika.Hannibal - 3Novi Fuller, novi razlog za radost. Vizuelni spektakl, Hugh i Mads razbijaju, Jaye Tyler je i dalje :wub:Justified - 2Provereni kvalitet. Bio bi i vise da me Patton Oswalt tu i tamo nije nervirao svojom neprilagodjenoscu svetu serije i uopste pojavom.Game of Thrones - 1Khm...Takodje odlicni: Breaking Bad, Masters of Sex, Brooklyn Nine-Nine.Ako vam treba podsecanje sta je sve izaslo ove godine:http://www.metacriti...&view=condensedTek kad se ovako sve poredja vidim koliko je tu kvaliteta. Istina je, zivimo u zlatnom dobu televizije!
Čutura Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 (edited) sank poa-shamelesskatr poa-bron-broentrae(?) poa-bbdu poa-borgenan poa-gotmy2cents Edited December 10, 2013 by Takanohana
Lrd Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Čekaj, dakle, biramo sve što je izašlo ove godine, a ne samo nove serije koje su se pojavile?
Čutura Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ja sam ukapirao sve sto je emitovano ove godine, tako je na kraju krajeva calavera i postavio svoju listu
Calavera Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Sve serije koje su emitovane ove godine, makar i ovih novih ima sasvim dovoljno da se napravi 1 respektabilna lista.
Tinman Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 pet punti - Breaking badcetri punta - Justifiedtri punta - Lutherdva punta - Orange is the new blackjean punat - Broadchurch
Arkadija Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 5- Bron/Broen4- Hannibal3- Luther2- Whitechapel1- Broadchurch
Filipenko Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 (edited) 5 - Ravna Gora4 - Nešto nečeg (lipe?) na Balkanu3 - Sulejman Veličanstveni2 - Smrad na pjenu od mora1 - Neka fensi serija za mlade na B92, da bude i post ceo fensi Edited December 10, 2013 by Filipenko
Lrd Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ja ne mogu da se odlučim. Smisliću nešto valjda do kraja glasanja. :(
Calavera Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Reci kakva je godina bila, prakticno svake nedelje sam imao bar 2 nove epizode necega za gledanje.
mammy two shoes Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 shameless 5treme 4justified 3bron 2breaking bad 1malo je pet. dodala bih još: whitechapel, luther, house of cards, orange is the new black, peaky blinders, magic city, top of the lake, underbelly, ray donovan....
Lrd Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 A Raya Donovana i Mob City još nisam ni počeo. Sva sreća da je Revenants bio u prošloj. Da poludiš.
Calavera Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 malo je pet. dodala bih još: whitechapel, luther, house of cards, orange is the new black, peaky blinders, magic city, top of the lake, underbelly, ray donovan....Fora i jeste da bude malo, ovako bas moras da razmislis sta ces staviti.A Raya Donovana i Mob City još nisam ni počeo. Sva sreća da je Revenants bio u prošloj. Da poludiš.Sepinwall je popljuvao Mob City, mislim da cu to preskociti.
hansolo Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 5- Mad men4- Justified3- The Good Wife2- Masters of sex1- Whitechapel:) teskom mukom /ostali on cutting floor> The Americans, The Hour, House of cards, Suits, Supernatural, Broadchurch, Game of thrones, Southland, Luther...
Garnirung Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 5 Shameless4 Whitechappel3 BB2 Southland1 BronHonorable mention: Americans, House of cards, Hanibal i Black MirrorMože li ovde i dishonorable mention?Dexter i Da Vinčijevi demoni
Recommended Posts