Jump to content
IGNORED

konferenciometrija


MayDay

Recommended Posts

O majko mila. Jedan moj prof ide za mnom i kenja mi kako su "moji Hrvati" budalčine celi dan. Organizuju u Dubrovniku konferenciju, fee je 350e i primili uplatu i prihvatili rad, ali se više niko živ ne javlja da obavesti o programu, rasporedu, ko me diskutant. Ništa!Sad ih ja zvala na kontakt telefon i niko se ne javlja. Konferencija bi trebalo da počne u petak. Pa stvarno ludaci.

Link to comment

sto me podseti na konferenciju u montenegru.mi organizovali i taj deo je bio ok i splendid se dobro pokazao, ali grebatori na svakom koraku su nam se krvi napili.za izlet do kotora taxijima ugovorena jedna cena - naplatise nam drugu, vino u budvi ko da smo pili dom perinjon u hiltonu itd...najveci fazon sto sam ja, jer sam "lokalna", morala da budem medijator u svim tim pljackama :ph34r:preshjelo mi :s_dj:

Edited by lostfanforever
Link to comment

Ma to sve stoka. Ovo je stvarno skandal! Niko se ne javlja, a zvala sam organizatore i na faks u Zagrebu. U scientific komitiju iz Srbije jedan naš iz KG koji je mentol. Ostalo sve Hrvati i jedan Crnogorac i par Slovenaca.Šta će im ova bruka?!Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment

Prokomentarisao bih sad nešto iskreno o domaćim konferencijama, academic spammingu i opštoj nakaradnosti & ležernosti univerzitetske sredine, ali naučili nas baroni da ne panjkamo almu mater...U to ime, pridružujem se tvojoj zgroženosti, kakvi prokleti šarlatani! Šta im to treba u životu?! :mad:

Link to comment
  • 2 weeks later...

Primljen na neku konferecijicu u Australiji. I shvatio da je ono sto sam napisao na topicu "mesta koje ne biste posetili" obican bullshit. Naravno da mi se ide, pa nek je i u julu (u naslovu ima "Winter Conference" :lolol: ). Kazu mi na poslu da ce skoro sigurno biti para da se isfinansira, pa sad...

Link to comment

У Аустралији је зима када је нама лето и обрнуто, питај било ког ђака петака. Што није ништа у односу на чињеницу да се вирови окрећу супротно него овде. Мени је мозак замало прегорео када сам приметио тај глич током туширања након скоро 30 сати лета.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...