Frank Pembleton Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Milje - check. Ajmo sad stvarno malo pomoci. Pa pitaj sta ti nije jasno, mozda ti neko i odgovori...
Zli Gli Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Pitao. Jel treba da kupim HDMI kabl ili moze da ostane SCART, jel ima neke veze? Za pocetak to..
Singer Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ako hoćeš HD moraš imati hdmi kablije Kabli ti nije nužan jer pored njega moraš imati i dekoder za HD kanale
katamaran Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ne znam sta si vezao al mnogo je bolja slika preko hdmi kabla.
đorđe geprat Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 možda je već pitano i odgovoreno. da ne lutam koji tjuner treba da bude za priključak na ADSL? onaj T-C? T2? treba li ona kutija, neophodna za antene? pita me seljak ovdašnji a ja nemam pojma.
Geo Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ortak mi danas instalirao Kodi , savrsenstvo ... Ne pada mi na pamet vise bilo sta da skidam pored ovog fantasticnog programa !
ducca Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Lg5610 Je l ovo i dalje najbolja opcija, jurim 32" full HD, do nekih 40.000 (mora na racun pa Madjari nisu ovaj put opcija)? Ili pak Samsung UE-32H5000 (mada vidim par varijacija ove serije sa identicnim cenama) Ili se otvoriti dodatno za smart varijantu i koju. Tnx
renne Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Za osnovne potrebe je i dalje najbolja kupovina definitivno
Geo Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Je l ovo i dalje najbolja opcija, jurim 32" full HD, do nekih 40.000 (mora na racun pa Madjari nisu ovaj put opcija)? Ili pak Samsung UE-32H5000 (mada vidim par varijacija ove serije sa identicnim cenama) Ili se otvoriti dodatno za smart varijantu i koju. Tnx Po meni ako se vec treba otvoriti, onda ici definitivno na koji inch vise umesto na smart! p.s. Toliko su se smanjile razlike u ceni u velicini ekrana, da mi i izraz "otvaranje" zvuci isuvise hard
ducca Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Uzet na kraju LG 39", smart, kurac palac (naprasno skocio budzet), u TM, montiran upaljen i poprilicna bela/bleda fleka po sredini ekrana kad je tamna pozadina :( Velicina tipa cele sake, nije mala. Povratak u radnju first thing in d morning. Je l to cesta anomalija kod LG-a ili je zaboden primerak ko prstom u govno?
Recommended Posts