Jump to content

Televizori

Featured Replies

4 hours ago, radisa said:

Stigla mi 85, po prvi put u životu razmišljam da mi je ipak ovo prevlik TV...

Sve se nadam da kad ga stavim na zid, neće biti toliko, baš velik i da ću se navići za par dana...

Biće baš kao da sam u bioskopu, izgleda D

imao sam trip kad mi je stigao tv koji uspravljen ne moze da prodje kroz vrata, ali bilo je kao sto i slutis da ce biti. van kutije i na zidu vec izgled manje, wow efekat traje par dana, a posle kad ode kod nekog ko ima manji ekran pocnes da se pitas kako si mogao da ckiljis u mali ekran toliko dugo

there is no such thing as preveliki televizor

• Replies 3.6k
  • Views 332.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

Је л’ и даље причамо о телевизорима think

4 hours ago, radisa said:

Stigla mi 85, po prvi put u životu razmišljam da mi je ipak ovo prevlik TV...

Sve se nadam da kad ga stavim na zid, neće biti toliko, baš velik i da ću se navići za par dana...

Biće baš kao da sam u bioskopu, izgleda D

To zavisi od udaljenosti sa koje ćeš gledati. Ima ona formula za izračunavanje dijagonale gde daljinu od TV-a u inčima podeliš sa 2 i dobiješ približnu optimalnu veličinu dijagonale. Ako sedis, recimo, 120 inča daleko, onda je najbolje kupiti TV sa dijagonalom od oko 60 inča, itd. Naravno, nije ovo upisano u kamenu već je više orijentacije radi.