Jump to content

Televizori

Featured Replies

Može neka preporuke za pristojan TV 65 -75 inča?

On 21. 4. 2025. at 18:59, salkodinamitas said:

Može neka preporuke za pristojan TV 65 -75 inča?

Ja hoću uskoro da menjam Panasonic vieru staru već punih deset godina.

Ciljam 55 dijagonalu i upoznao sam se sa ovim tehnologijama navedenim u videu iz posta iznad.

Za moje potrebe je mini led sasvim dovoljan. Video sam u radnji jedan do drugog OLED i mini LED. Postoji razlika, najviše u pogledu prikaza crne boje, ali za prosečnog korisnika ništa drastično. Možda bih se i isprsio za OLED kad bih ga samo ja koristio. Međutim zbog tih navodnih problema sa burn in-om, ne bih ulazio u te vode...

Po svim recenzijama kao best buy ispadaju Hisense u7n i TCL C765. Oba se trenutno mogu naći na akcijama za 75000. Skoro su identični i praktično jedina razlika je vera u proizvođača i operativni sistem (hisense vivaa, TCL Google android).

Nemam pojma da li da ulazim u te vode ili da idem na skuplje parnjake LG-a ili Samsunga.

Ovi televizori ispadaju i baš dobri za gejming, a to me sigurno čeka sa klincem u nekom narednom periodu.

Edited by smooth.Op
Model hisensa

8 hours ago, smooth.Op said:

Ja hoću uskoro da menjam Panasonic vieru staru već punih deset godina.

Ciljam 55 dijagonalu i upoznao sam se sa ovim tehnologijama navedenim u videu iz posta iznad.

Za moje potrebe je mini led sasvim dovoljan. Video sam u radnji jedan do drugog OLED i mini LED. Postoji razlika, najviše u pogledu prikaza crne boje, ali za prosečnog korisnika ništa drastično. Možda bih se i isprsio za OLED kad bih ga samo ja koristio. Međutim zbog tih navodnih problema sa burn in-om, ne bih ulazio u te vode...

Po svim recenzijama kao best buy ispadaju Hisense u7n i TCL C765. Oba se trenutno mogu naći na akcijama za 75000. Skoro su identični i praktično jedina razlika je vera u proizvođača i operativni sistem (hisense vivaa, TCL Google android).

Nemam pojma da li da ulazim u te vode ili da idem na skuplje parnjake LG-a ili Samsunga.

Ovi televizori ispadaju i baš dobri za gejming, a to me sigurno čeka sa klincem u nekom narednom periodu.

Panasonic Viera je najbolji televizor koji sam ikada posedovao, bukvalno neunistiv sa odlicnom slikom. Jedino ako ti treba veca dijagonala ili full hd. I pre 15 god kada sam ga kupio uvek sam se cudio razlicitim opisima televizora o pozadinskom osvetljenju, razlicitim slikama u zavisnosti od ugla gledanja, riknjavanju dioda i nikada nisam imao pojma o cemu ljudi pricaju. U medjuvremenu uzeo xiaomy smart tv box i radi i dan danas.