panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 svajcarska, uglavnom centralno gledanje. 2k moze, ali nerado, ako, onda hocu da znamo zasto ih dajem i znaci li mi ta dodatna vrednost. 1k - do 1,5k radije. dakle oled i nano su razlicite tehnologije? sta dobijam oledom sto nemam kod drugih? i daj mi par razlicitih modela, ako ti nije tesko da uporedim.
renne Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 daj neki poznati ch sajt gde bi kupovao, pa da proberemo, nemam pojma kakve su tamo kod vas cene Da, oled i nano su različite tehnologije, oled je najviša klasa tv-a, nano je sledeći ešalon, ono najbolje od lcd-a Kod oleda dobiješ uglove od 179°, crna je crna, nema bilo kakvog probijanja, odziv je momentalan...
panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 ovaj recimo: https://www.melectronics.ch/de/p/770370000000/lg-oled65bx6-65-4k-webos-5-0?utm_source=toppreise.ch&utm_medium=affiliate&utm_campaign=2018_affiliate_toppreise
panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 5 minutes ago, renne said: daj neki poznati ch sajt gde bi kupovao, pa da proberemo, nemam pojma kakve su tamo kod vas cene Da, oled i nano su različite tehnologije, oled je najviša klasa tv-a, nano je sledeći ešalon, ono najbolje od lcd-a Kod oleda dobiješ uglove od 179°, crna je crna, nema bilo kakvog probijanja, odziv je momentalan... https://www.digitec.ch/en/s1/producttype/television-4?tagIds=538
renne Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 23 minutes ago, panta rhei said: ovaj recimo: https://www.melectronics.ch/de/p/770370000000/lg-oled65bx6-65-4k-webos-5-0?utm_source=toppreise.ch&utm_medium=affiliate&utm_campaign=2018_affiliate_toppreise ovo je super cena za sjajan tv, najnovije generacije, ako ti nije mnogo ne razmišljaj
radisa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 51 minutes ago, renne said: ovo je super cena za sjajan tv, najnovije generacije, ako ti nije mnogo ne razmišljaj Ovo je kod nas na popustu 289.000 u gigatronu... 2.2K€... Jbt, koliko nas pljačkaju...
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 (edited) Ja bih uzeo CX koj je visa kategorija ali je >2000€ sa tom diagonalom. Ako moze 55 onda 55CX kosta 1500€ Edited December 8, 2020 by borris_
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 (edited) Kako su jeftiniji TV-i u svajcarskoj nego u fr. Sada vidjeh da svajcarski franak pao ispod €, kada se to desilo? Edited December 8, 2020 by borris_
panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 chf je uvek bio manji od €, desavalo se da se skoro izjednace, ali koliko je meni poznato nikad nije bio iznad. inace, tv je sjajan, nego se mi odvikli, pa nam sve nesto neobicno jos i nije bilo planirano odmah pa mu pozicija u stanu nije bas optimalna - visoko. i veliki u pm, nisam imao predstavu da je 65" bas toliko. nije da smeta, nego se treba navici, sto kaze moja zena - dominira! 1
panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 9 minutes ago, renne said: U zdravlju ga koristili hvala 1
Moća Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 13 hours ago, panta rhei said: chf je uvek bio manji od €, desavalo se da se skoro izjednace, ali koliko je meni poznato nikad nije bio iznad. inace, tv je sjajan, nego se mi odvikli, pa nam sve nesto neobicno jos i nije bilo planirano odmah pa mu pozicija u stanu nije bas optimalna - visoko. i veliki u pm, nisam imao predstavu da je 65" bas toliko. nije da smeta, nego se treba navici, sto kaze moja zena - dominira! Posle par dana ćete reći pa mogli smo i veči
borris_ Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 14 hours ago, panta rhei said: chf je uvek bio manji od €, desavalo se da se skoro izjednace, ali koliko je meni poznato nikad nije bio iznad. inace, tv je sjajan, nego se mi odvikli, pa nam sve nesto neobicno jos i nije bilo planirano odmah pa mu pozicija u stanu nije bas optimalna - visoko. i veliki u pm, nisam imao predstavu da je 65" bas toliko. nije da smeta, nego se treba navici, sto kaze moja zena - dominira! Da u pravu si, ne znam zasto mi je u glavi bilo da je zadnjih godina chf bio jaci od €.
Recommended Posts