zoki Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 hteo sam da vidim kolike su tačno cene, nisam imao predstavu koliko je puuuno preko onog što mogu da dam..
borris_ Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Uzeo sam LG Oled 😁 Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 3 1
Mil@n Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 hour ago, borris_ said: Uzeo sam LG Oled 😁 Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. Uživaj, posle njega, pobacaćeš sve ostalo od televizora što imaš u kući.
borris_ Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Samo da kazem da je slika kao i zvuk na ovom tv-u strava (LG oled 55cx). Fabricka podesavanja slike su odlicna. Razlika sa starim tv-om je dan i noc.
papapavle Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Jedno retro-pitanje: prodaje li iko više u Srbiji nove LED-ove (ili šta već, samo da nisu CRT) od 28 inča, ili ih treba juriti po oglasima? Najmanje što nalazim je 32, a to mi je preveliko za otvor u TV komodi (65 cm horizontala).
tonyk Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 28 inča je oko 71cm, teško ćeš to ugurati.Plus, sigurno ima još koji cm plastike.
zmanic Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 (edited) http://e.math.hr/old/televizor/index.html#5 63" dijagonala je : širine 140 i visine 78cm (otprilkike) Edited December 7, 2020 by zmanic
arkonada Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 2 hours ago, papapavle said: Jedno retro-pitanje: prodaje li iko više u Srbiji nove LED-ove (ili šta već, samo da nisu CRT) od 28 inča, ili ih treba juriti po oglasima? Najmanje što nalazim je 32, a to mi je preveliko za otvor u TV komodi (65 cm horizontala). Ima da se nađu 24 inča tipa neki vivax i slično a možeš i neki monitor od recimo 27 inča sa zvučnicima pa ako nakačiš neki eon box ili slično i upravljaš daljinskim od uređaja, tu ti je svakako veći izbor sa monitorima
gone fishing Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 da samo što je zvuk na tim monitorima gori nego na laptopovima pa bi i za neki 2.0 ili 2.1 sistem morao da se ispruži, što je još nekih oko 5k a i pitanje je da li ima mesta za njih
panta rhei Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 (edited) @renne i @ostali strucnjaci mali uvod: ja sam pre jedno 6,7 godina izbacio tv iz dnevne sobe. u radnoj sobi ima tv 12+ godina star. nismo klasicni gledaoci tv-a, uglavon utakmice, snooker, netflix na ipadu. sada razmisljamo o tome da ubacimo ponovo tv u dnevnu sobu. nisam se aktuelnim modelima i tehnologijama bavio pa ako moze savet. zahtevi: netflix - filmovi, fudbal - sport. ako moze i dazn i eon direktno preko tv-a. velicina: soba je dosta velika i tv bi bio na ca 3m, koja velicina se preporucuje, od - budzet je rastegljiv, moze i do 2000€ ali nerado, radije 1000 € ali ako kazete da je neki od par stotina vise svemirski brod™, moze da se razmisli. koja tehnologija, marka (malo sam citao topik, pa su mi poznate preference :)), na sta posebno obratiti paznju? ako moze i par konkretnih modela razlicitih proizvodjaca uz obrazlozenje. unapred zahvalan Edited December 8, 2020 by panta rhei edit: zaboravih, da li se preporucuje curved ili izbegavati?
renne Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Sa tri metra neki od 60+" da li se gleda centralno? Iz uglova? LG web os ima dazn, netlix, eon, bbc, Amazon prime.... Gde bi kupovao? Ako je budžet do tih 2k€ sekunde ne bih razmišljao i išao bih na OLED
Recommended Posts