Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Nije za mene nego za tasta i tastu a oni su krajnje nezahtevni korisnici. I to im je neki budzet.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

@renne

Posted

Kakvi su Tesla, Vox i Fox? Tesla daje 5god garancije?

Posted
48 minutes ago, Moća said:

Kakvi su Tesla, Vox i Fox? Tesla daje 5god garancije?

Tebra, a kakvi mogu biti televizori koji su najjeftiniji na tržištu i za pare za koje kod proverenih brendova dobiješ 42" dijagonalu, ovde dobiješ 55"? Kontam da se kao i klime nekada, ako ne i dalje, sklepaju na istom mestu, pa samo menjaju nalepnice marki. Fox se sklapa valjda ovde negde kod nas.

Drugim rečima, ne znam šta očekuješ za te pare, neki preterani kvalitet sigurno nećeš dobiti a ni razlike među modelima, uzmi šta ima najdužu garanciju da budeš miran i to je to. 

Posted
55 minutes ago, Moća said:

Nije za mene nego za tasta i tastu a oni su krajnje nezahtevni korisnici. I to im je neki budzet.

@renne

ako je već tako, kupi najjeftinije što nađeš, ali android na tim televizorima je nikakav

Posted

Hej deco, jel neko probao Stremio na Android Tv-u? Lepo to radi na ljaptopu ali bi probao i na Tv-u? Renne??

Posted

Samo da javim da cu najvjerovatnije kupiti ovaj LG, 55NANO01 2020, spustili su cijenu za 200€ :)

Posted

Kakve su preporuke za zidne nosace? Za ove domace (VOX, FOX) od 7-8kg, vecina bi trebalo da je ok? 

Posted

Odličan za taj novac
Nema BT, kao modeli iz iste serije sa većim oznakom.
Dobar iz svih uglova

Posted

BT tj. blue tooth, to me nešto ni ne zanima, u stvari ni ne znam baš šta su njegove pogodnosti..

Bitno mi je da je pravi 4k, zato sam i pitao šta ono znači.. Ako već uzimam, da bude što je moguće novija generacija..

Jer ako se sledeće godine dokopam PS 5, da to izgleda kako treba :)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Posted

Nećeš moći povezati magic remote, neko samo klasični možeš da koristiš

Pravi je 4K, nema tu pravi-krivi :)