jms_uk Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Hvala! Na kraju ipak narucih preko dijasporaca, puno domacih sajtova nema opciju da narucilac ne zivi u Srbiji. Uzeh tati neki Vox od 43" UHD Smart - valjda ce biti ok s tim.
ducca Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) On 18.8.2020. at 14:54, ducca said: Takodje, sva ona napredna podešavanja sam u principu pogasio ali i dalje mi se dešava da mi se osvetljenje na slici smanji na par sekundi pa vrati na normalno (tj. kao da potamni malo slika), kao da je neki energy saver aktivan a ne bih rekao, sve sam off-ovao. Renne, ti si experat za LG U garanciji tv, uzet u aprilu. I dalje se nadam nekom odgovoru na ovo, zaista ne uspevam da pronadjem da li je do nekog podešavanja ili bug modela - i dalje mi se dešava da slika malo potamni na 2-3 sekunde pa se vrati puna boja, kao da je neki energy saver uključen a nije pošto sam ih sve stavio pogasio... LG 49UM7100PLB model Edited October 9, 2020 by ducca
ducca Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) Probam popodne kad se vrnem gajbi. Hvala Edited October 9, 2020 by ducca
ducca Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 isključi local dimmingJbg nikako da kucnem ovde, uopšte nisam našao opciju local dimming u settings-u, sve moguće jebene opcije sam probao ali toga nema.
notenoughreasonsforclaire Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 On 31.7.2020. at 21:30, renne said: skroz OK je taj tesla Renne, i meni je potrebno isto mišljenje. Da li je ovo u redu do petnaestak hiljada ili ima još nešto što bi trebalo da uzmem u razmatranje?
ducca Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 18 hours ago, ragasto said: Možda u skrivenom meniju? Kapiram nema gde drugo. No kako tome da pristupim? Puki sam laik za te tehno zajebavancije.
ragasto Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 (edited) Samo guglaj "Hidden menu" ili "hidden options" za taj TV i prati redosled postupaka. Ja znam samo za Samsung, ali ti to ne znači ništa. Možda @renne ima još neku ideju... @ducca Edited October 27, 2020 by ragasto
ducca Posted October 28, 2020 Posted October 28, 2020 Gledao sam na YT i na mnogim LG jeste takav izgled menija, ali meni te opcije nema. Slikaću popodne kad budem pri TV-u pa ću okačiti. Jebo mu mater pas korejsku
Strucnjak Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Dobri ljudi, dajte preporuku za neki porodicni TV, budzet do 450 eur.
*edited by mod Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Jel ima neko iskustva sa LG Nano863? Gledam da uzmem nešto sa HDMI 2.1 i taj model mi se za sad najviše svideo.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Recommended Posts