Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Dešava mi se na smartu (LG serija 7100 PLB) da mi kad gledam nešto na app tipa Netflix ili HBO Go (redje) da se slika na delovma ekrana povremeno zamuti, ne znam kako bih opisao, kao da ispadne iz fokusa a npr taj objekat ili lik je i te kako deo fokusa. Iritira do jaja, ima neki lek ili?

Takodje, sva ona napredna podešavanja sam u principu pogasio ali i dalje mi se dešava da mi se slika kad gledam tv (i to uglavnom primetim kad je fudbal i zeleni se ekran duže vremena) da se osvetljenje smanji na par sekundi pa vrati na normalno, kao da je neki energy saver aktivan a ne bih rekao, sve sam off-ovao. Renne, ti si experat za LG :sad: U garanciji tv, uzet u aprilu. 

Posted
5 minutes ago, ducca said:

Dešava mi se na smartu (LG serija 7100 PLB) da mi kad gledam nešto na app tipa Netflix ili HBO Go (redje) da se slika na delovma ekrana povremeno zamuti, ne znam kako bih opisao, kao da ispadne iz fokusa a npr taj objekat ili lik je i te kako deo fokusa. Iritira do jaja, ima neki lek ili?

Mislim da je to što si naveo, sa zamućivanjem, do Netfliksa, tj do striminga kao takvog. Guglao sam nešto na tu temu ranije i ne znam ima li pomoći, ali čisto da znaš da do TV-a nije :)

Posted

Dobro, bar da eliminišem mašinu kao uzrok. Promenio sam nešto i u postavkama pa ću probati da l je pomoglo. Tnx

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Da li neko zna da li se na Fox televizorima mogu pustati fajlovi sa H.265 kodekom, ili da li se na Smart/Android verzijama istih moze skinuti i VLC player?

Tata ima neki stari LG koji fino pusta H264, ali nece H265...

Posted

Kad kazem Fox, mislim generalno na sve te domace: Vox, Tesla...

Posted
On 18.8.2020. at 14:54, ducca said:

Takodje, sva ona napredna podešavanja sam u principu pogasio ali i dalje mi se dešava da mi se slika kad gledam tv (i to uglavnom primetim kad je fudbal i zeleni se ekran duže vremena) da se osvetljenje smanji na par sekundi pa vrati na normalno, kao da je neki energy saver aktivan a ne bih rekao, sve sam off-ovao. Renne, ti si experat za LG :sad: U garanciji tv, uzet u aprilu. 

Može da bude i npr pad protoka neta, pa aplikacija sroza kvalitet slike, to mi se dešava kad net jebava, samo na celoj vidljivoj površini, jel, sa tim što je kod tebe možda samo na delu, npr.

Posted
1 hour ago, renne said:

Zavisi od marke, tj revizije

Da li znas neki 40-43" koji pusta to?

Posted
Tesle sa T u oznaci modela

Hvala!

Da li neko ima iskustva sa online kupovinom preko Tehnomedia sajta?

Sent from my iPhone using Tapatalk