renne Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Da li je ovo dobar izbor za 32 inca (ne treba mi veci) ili neki Fox/Vox/Vivax za slicne pare? https://gigatron.rs/televizori/tesla-televizor-32t303bh-crni-led-32-812-cm-720p-hd-ready-dvbtct2-295727 skroz OK je taj tesla 1
ducca Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Dešava mi se na smartu (LG serija 7100 PLB) da mi kad gledam nešto na app tipa Netflix ili HBO Go (redje) da se slika na delovma ekrana povremeno zamuti, ne znam kako bih opisao, kao da ispadne iz fokusa a npr taj objekat ili lik je i te kako deo fokusa. Iritira do jaja, ima neki lek ili? Takodje, sva ona napredna podešavanja sam u principu pogasio ali i dalje mi se dešava da mi se slika kad gledam tv (i to uglavnom primetim kad je fudbal i zeleni se ekran duže vremena) da se osvetljenje smanji na par sekundi pa vrati na normalno, kao da je neki energy saver aktivan a ne bih rekao, sve sam off-ovao. Renne, ti si experat za LG U garanciji tv, uzet u aprilu.
copkillah Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 5 minutes ago, ducca said: Dešava mi se na smartu (LG serija 7100 PLB) da mi kad gledam nešto na app tipa Netflix ili HBO Go (redje) da se slika na delovma ekrana povremeno zamuti, ne znam kako bih opisao, kao da ispadne iz fokusa a npr taj objekat ili lik je i te kako deo fokusa. Iritira do jaja, ima neki lek ili? Mislim da je to što si naveo, sa zamućivanjem, do Netfliksa, tj do striminga kao takvog. Guglao sam nešto na tu temu ranije i ne znam ima li pomoći, ali čisto da znaš da do TV-a nije
ducca Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Dobro, bar da eliminišem mašinu kao uzrok. Promenio sam nešto i u postavkama pa ću probati da l je pomoglo. Tnx
lazni Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Ima li neko iskustva sa ovim lg https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/lg-smart-43um7050plf.html Na akciji košta 40.000 rsd.
jms_uk Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Da li neko zna da li se na Fox televizorima mogu pustati fajlovi sa H.265 kodekom, ili da li se na Smart/Android verzijama istih moze skinuti i VLC player? Tata ima neki stari LG koji fino pusta H264, ali nece H265...
jms_uk Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Kad kazem Fox, mislim generalno na sve te domace: Vox, Tesla...
Mil@n Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 On 18.8.2020. at 14:54, ducca said: Dešava mi se na smartu (LG serija 7100 PLB) da mi kad gledam nešto na app tipa Netflix ili HBO Go (redje) da se slika na delovma ekrana povremeno zamuti, ne znam kako bih opisao, kao da ispadne iz fokusa a npr taj objekat ili lik je i te kako deo fokusa. Iritira do jaja, ima neki lek ili? Takodje, sva ona napredna podešavanja sam u principu pogasio ali i dalje mi se dešava da mi se slika kad gledam tv (i to uglavnom primetim kad je fudbal i zeleni se ekran duže vremena) da se osvetljenje smanji na par sekundi pa vrati na normalno, kao da je neki energy saver aktivan a ne bih rekao, sve sam off-ovao. Renne, ti si experat za LG U garanciji tv, uzet u aprilu. Može da bude i npr pad protoka neta, pa aplikacija sroza kvalitet slike, to mi se dešava kad net jebava, samo na celoj vidljivoj površini, jel, sa tim što je kod tebe možda samo na delu, npr.
jms_uk Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 hour ago, renne said: Zavisi od marke, tj revizije Da li znas neki 40-43" koji pusta to?
jms_uk Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Tesle sa T u oznaci modelaHvala!Da li neko ima iskustva sa online kupovinom preko Tehnomedia sajta?Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts