Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Mozes neki Hisense svastika uzela 43A5600 za 28.000 u Gogatronu i dobro se pokazao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

[emoji38]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted (edited)

Otislo pozadinsko osvetljenje na LCD-u. Cena 9-11k, godinu dana garancija. Je l to ok? 🤔

Edited by Jumanji
Posted

Zavisi koji tv za malo veće novce možeš da uzmeš ove vof, fox... sa tri do pet godina garancije.

Posted

Filips, koji je na snizenju pre 8 god. kostao 60k

Ne bih ipak fox, vof (sta li je to...)

Posted

Meni garancija od samo godinu dana pali alarm, ne bih uzimao ništa takvo kakav god da je popust u pitanju. 

Posted

A, nisam dobro pročitao, izvini. Ovo za garanciju ostaje, tu sam 100% nepoverljiv.

Posted

Nepoverljiv sto je garancija samo godinu dana ili...?

Posted

Da. Ne znam detalje, možda prodavac pravi kombinaciju po kojoj može da se doplati za dužu garanciju, ali ako je standard 3-5 godina a ovo je samo 12 meseci to bih zaobišao, koja god da je marka. Pa, šverceri iz Mađarske daju garanciju od godinu dana....

Samo moje mišljenje, naravno.  

Posted

Na nov tv sam imala onda 2 godine i radio 8 besprekorno. Ne znam da bih sada mogla da dobijem 2 posle promene pozadinskog.

Servis mi daje godinu dana, ne kupujem nov tv, sta ti je, kakvih 3-5 biggrin.png

Posted

:isuse:

Ništa, savetujem te za nešto što uopšte nisi pitala. Rano sam počeo da lupetam danas, tek je 13h

Posted (edited)

Sve ok, bar si me nasmejao 😀

Edited by Jumanji
Posted

Meni su menjali osvetljenje na lg tvu od 43" za tipa 5, 6000. Godinu garancije, za 5 godina garancije je bilo nešto tipa 8, 10 hiljada.