Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

A možda ćovek hoće i da uštedi, pa mu je to max budžet, a bio bi srećan da potrtoši recimo 150€

Najviše me nerviraju saveti tipa dodaj još 50, 100, 200, 50000, sveeeeee postovi

Posted

30e nije ni 50 ni 100 ni 150. Ako je čovek rešio da da 300, a REKAO JE DA JESTE, kao što je pored toga naveo da je jedini kriterijum centralni oslonac samo lud čovek neće uzeti lg za 30e više umesto jebenog Voxa i foxa. (možda ima i za manju doplatu, ovo je bio bukvalno prvi oglas u koji sam ušao).

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted (edited)

Može, samo što je moj 55" :( Ja pikiram 9u seriju. 

Rene, nemoj da si nervozan što Zvezda gubi... Biće bolje, uzećemo prvenstvo...

Edited by Mil@n
Posted

Ali ima ove dijagonale za 26000, to nije razlika od 30 evra

... Shiit has hit the fan...

Posted

Ja kontam da je poenta da čovek uzme najbolje u okviru budžeta? Da je hteo tv za 26000 kontam da bi rekao "budžet je 26000"...

Posted

Pa kad se držiš budžeta što ga probijati?
Više od budžeta se nema, a ako ostanu pare uvek može da se nešto uradi sa njima...
To mu je "drugi tv" dakle sporadična upotreba...

Posted
Pa kad se držiš budžeta što ga probijati?
Više od budžeta se nema, a ako ostanu pare uvek može da se nešto uradi sa njima...
To mu je "drugi tv" dakle sporadična upotreba...

Zato što za 30e više dobije 10 puta bolji TV i zato što ne probija budžet za 50% nego 10%. I zato što je čovek rekao OKO 300e, ne DO, tako da se ništa ni ne probija.

l

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted

Sve si u pravu neka doda 30 evra...

Posted

Aman ljudi, čemu svađa? Nije ovo ni politika ni sport:D

Sve ste u pravu, ali ja sam tada pogledao samo Tehnomaniju i BC i video ove dve firme pa rekoh da pitam ako neko ima iskustva. 

Hvala svima, primljeno k znanju, idemo u potragu.

:sad:

Biću slobodan da priupitam oko nekog konkretnog modela.

Pozdrav

• 4 weeks later...
Posted

poznavaoci, kako da uparim eon daljinski da bude i daljinaki za tv(sony)?

Posted

Nadjes model tvog daljinca (trebalo bi da ti stoji na profilu u MojSBB-u) i onda uputstvo i kodove za njega, isto na njihovom sajtu. Ja sam pre mesec dana uradila mojima sa njihovim LG-jem, išlo je vrlo lako.

Posted

sad guglao po benchmarku i neće da može

Posted

Trenutno ne moze eon daljinski da se upari ali obzirom da je na drugoj temi ostavljeno upustvo preko neke skripte, verovatno je u fazi razvoja i pustice se u nekom narednom periodu.

Posted

Kako sam ja onda to uradila? Bio je kraj septembra, zvala sam tehničku podršku i rekli su mi ovo šta sam vam napisala? Lako sam našla kod za TV jer je za te velike marke poput LG izdvojeno već u uputstvu.
Iz sećanja, drži se neko dugme nekoliko sekundi pošto se unese kod - ili nešto slično, već sam zaboravila.