Jump to content

Televizori

Featured Replies

• Replies 3.6k
  • Views 332.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

TCLza 26k sa 5 god. garancije

Šta god kupiš u tom rangu isto je

SMART TV ako je zakacen na wifi moze bez dodatnih uredjaja da koristi EON? Kroz aplikaciju za tv...

[mention=295]Frank Pembleton[/mention]  ovaj nije smart ali nije ni najgori kinez  

https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/philips-tv-32pfs4132-12.html
Taj mi je nešto zapao za oko, doduše ne znam uopšte čiji je Filips sad da li je prodat...

... Shiit has hit the fan...

3 hours ago, Milosh76 said:

SMART TV ako je zakacen na wifi moze bez dodatnih uredjaja da koristi EON? Kroz aplikaciju za tv...

Može ako imaš kod, i ako tv uopšte ima eon app, nemaju svi smartovi tu app

pazi, na android televizorima obična telefonska app neradi

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Taj mi je nešto zapao za oko, doduše ne znam uopšte čiji je Filips sad da li je prodat...

braža turci

braža turci

To mi je ideja za spavacu u neko skorije vreme, pa razmisljam unapred.
Ne bih android box da stavljam jer bih morao da ga kacim na zid, a na tom zidu nemam struju...

Cisto informativno

Hvala
2 hours ago, Frank Pembleton said:

kupi ti ovo

biliv mi

https://www.tehnomanija.rs/metz-u2-serija

31 minutes ago, renne said:

Veliko je ( znam znam ne postoji veliki ekran...) meni je cilj 32"

e onda uzmi onaj vivax kao kod mene u kuhinj za nekih 13-14 iljada i to je to

• 2 weeks later...
On 11.8.2019. at 16:13, renne said:

Bi li ti ovo uzeo ili neki LG preko KP entry lvl, vidim da vec pocinju sa 310e 43" 4k (tipa 43UK6300MLB pa navise...) ?

Tu su negde, ako ide keš onda može LG, ako trebaju čekovi, krediti, onda MEtz bez razmišljanja

Kakvi su ovi Blueberry televizori?

• 4 weeks later...

Moji traže novi TV, da li je TOSHIBA 43L3863DG Full HD SMART okej? Neki kolega mami predložio taj, ja pojma nemam ni šta tu treba da gledam, tj. u čemu se ogleda kvalitet TVa kao takvog danas. Mi imamo neki koji ima već preko 10 godina i nije ni Smart, a ionako ga ne gledamo. Kod roditelja je već druga priča, oni gledaju TV, koriste malo i YouTube, i gledaju fotografije.

https://www.bcgroup-online.com/televizori/toshiba-43l3863dg-full-hd-smart-49922?adw=dynrem&gclid=EAIaIQobChMIqv2P0ezF5AIVxvd3Ch3XWgwQEAEYASADEgJ1rPD_BwE

Nemoj Tošibu

Ako već nećete Samsung, LG, Panasonik, onda Hisense