Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted
Just now, Jumanji said:

Da, kazu da se te popravke na njima ne isplate, al sta znam, mozda napredovala i pojeftinila tehnologija u medjuvremenu : )

Gde si opravljao Mil@ne?
I hvala ti sto mislis na mene : )) a sto ga prodajes?

Raspade mi se Junajted emoji22.png

Pa kod jednog majstora lokalca, nisam iz Bg-a :) 

Pa ne prodajem ga, razmišljao sam o tome, da možda pređem na 65" ili maybe OLED ali sa obzirom da sam ga platio 800e pre tipa godinu i malo jače, nisam siguran da mi se isplati :)

Posted

Ma ne fantaziraj, muskarci i tehnika [emoji849]

Da mozete menjali biste ta sokocala na 6 meseci, automobile mozda i cesce [emoji3]

Posted
4 minutes ago, Jumanji said:

Ma ne fantaziraj, muskarci i tehnika emoji849.png

Da mozete menjali biste ta sokocala na 6 meseci, automobile mozda i cesce emoji3.png

Pola si u pravu, msm za tehniku, trenutna kola ne dam nikome :D

Posted

Realno, nećeš naći bolji dil od 380 za LG55UH661V .

Vidi samo šta Zli valja i za koje pare :lolol:

• 1 month later...
Posted

Oprezno sa kupovinom Sony TVa. Bitange nakon nekoliko godina prestanu da pruzaju tehnicku podrsku. Kupili smo neki Bravia KDL model pre 4 godine. Nijedan app mu vise ne radi. Prakticno vise nema Youtube, Netflix, itd. Izgubi wi-fi funkciju.

Proveo sam sate i dane pokusavajuci da rascivijam sta se desava i na kraju na netu otkrijem citavu zajednicu ljudi sa istim problemom. Znaci, u pitanju je pravilo.

Posted

uzeo bih lg 43UK6950PLB, jel ima neka bolja kupovina?

ovaj je ~400 evropljana

• 3 weeks later...
Posted

Pomagajte ljudi! [emoji20]

Izgleda da mi je tv caput! Cry, cry, cry...
Na daljincu radi samo power dugme i na nista drugo ne reaguje, mrak. Kao da sam cula na kratko tiho ton, ali sada ni njega nema. U pitanju je Filipsov LCD, stariji model, ima oko 8 god.
Dajte nekog krstenog servisera, da se ne bacam bas odmah u trosak. [emoji20][emoji852]

• 2 weeks later...
Posted

Da li vredi dati cca 100 € za reparaciju ekrana na 4 god starom Samsung LED TV? BG elektronik je u pitanju.

Posted

Ako ti daju garanciju bar 2 godine da ce slika biti ista kao i pre kvara, sto da ne.

Posted

ova moja tošiba jutros nema sliku. crno. zvuk radi, kanali se menjaju daljincem.

servis?  predlog?

Posted

To je neka epidemija, i na mom Samsungu su isti simptomi bili.

Bila je potrebna reparacija panela. U BG elektroniku su mi trazili 11k din., u Ekran servisu 15-18k. Mozda vi budete bolje srece pa bude pozadinsko osvetljenje, tu popravku su mi u BG elektroniku procenili na 6-7k. 

• 4 weeks later...
Posted (edited)

popravljeno. kada sam poslao  sliku priključaka sa zadnje strane rekoše da može, da je pozadinsko osvetljenje i da će da košta 6500. kada sam odneo tv rekoše da su mislili da je 32", da je za 40" cena 9500. popraviše odmah, dadoše mi 7 -8 tračica sa LED i difuzorima. gledam to, ne bi smelo da košta više od 1€ po komadu. ETC u per veliirovića, meni najbliže.

Edited by djordje geprat
Posted

Ajte preporučite neki od ovih low budget TV do jedno 24 000...
Vidim to je uglavnom 32"...

... Shiit has hit the fan...