Jump to content

Televizori

Featured Replies

650f2064d629f5c1cbd95787ff7defe3.jpg

Milje - check. Ajmo sad stvarno malo pomoci.

Pa pitaj sta ti nije jasno, mozda ti neko i odgovori...

• Replies 3.5k
  • Views 331.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

kupi dzojpedove i hdmii :D

Pitao. Jel treba da kupim HDMI kabl ili moze da ostane SCART, jel ima neke veze? Za pocetak to..

Ako hoćeš HD moraš imati hdmi kablije :fantom:

Kabli ti nije nužan jer pored njega moraš imati i dekoder za HD kanale

Ne znam sta si vezao al mnogo je bolja slika preko hdmi kabla.

možda je već pitano i odgovoreno. da ne lutam

koji tjuner treba da bude za priključak na ADSL? onaj T-C? T2? treba li ona kutija, neophodna za antene? pita me seljak ovdašnji a ja nemam pojma.

Ortak mi danas instalirao Kodi , savrsenstvo ... Ne pada mi na pamet vise bilo sta da skidam pored ovog fantasticnog programa !

• 2 weeks later...

Lg5610

Je l ovo i dalje najbolja opcija, jurim 32" full HD, do nekih 40.000 (mora na racun pa Madjari nisu ovaj put opcija)? Ili pak Samsung UE-32H5000 (mada vidim par varijacija ove serije sa identicnim cenama)

Ili se otvoriti dodatno za smart varijantu i koju. 

Tnx

Za osnovne potrebe je i dalje najbolja kupovina definitivno

Je l ovo i dalje najbolja opcija, jurim 32" full HD, do nekih 40.000 (mora na racun pa Madjari nisu ovaj put opcija)? Ili pak Samsung UE-32H5000 (mada vidim par varijacija ove serije sa identicnim cenama)

Ili se otvoriti dodatno za smart varijantu i koju. 

Tnx

Po meni ako se vec treba otvoriti, onda ici definitivno na koji inch vise umesto na  smart! 

p.s. Toliko su se smanjile razlike u ceni u velicini ekrana, da mi i izraz "otvaranje" zvuci isuvise hard™

Uzet na kraju LG 39", smart, kurac palac (naprasno skocio budzet), u TM, montiran upaljen i poprilicna bela/bleda fleka po sredini ekrana kad je tamna pozadina :( Velicina tipa cele sake, nije mala. Povratak u radnju first thing in d morning.

Je l to cesta anomalija kod LG-a ili je zaboden primerak ko prstom u govno?

Jel imaju ovi novi televizori velicinu 37 inca?

^

ImageUploadedByTapatalk1427327693.226896.jpg

Au vracaj to vec kolko danas.

Odoh odma s posla pa javljam kako sam prosao.