yolo Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 e kad bi imali mo(o)da ovde, mogli bi da trazimo da se napravi novi topik
yolo Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 zahvaljujem i ponizno se polivam pepelom....
sailorman Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 samo da i ovde izjavim da te iranske urme jebu keve u letu. prodaju se u crvenim kutijama, ubistveno su dobre, za nekoliko klasa bolje od onih iz zemalja Magreba koje se inace prodaju kod nas.Ja juče prvi put probala te iranske urme u crvenoj kutiji, nestvarno su dobre. Smazala sam pola kutije i ostatak otela prvobitnom vlasniku. Je l njih ima na svakom koraku ili su retkost? Ukoliko su retkost, bila bih vam večno zahvalna ako možete da bacite par lokacija.
renne Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 zahvaljujem i ponizno se polivam pepelom.... pa kad sam ih ja moliJo na moderaciji
Pikoleta Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 pijaca je vrlo vazan faktor u zivotu. znatno smanjuje znacenje trendy lakova za nokte i njihov uticaj na prehrambene navike moderne zene.
hattori Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 gazzo, a i ostali beogradjani, ako kanite ubaciti i organik proizvode na svoj meni,imate skoro otvorenu prodavnicu organik namirnica u bgdu...https://www.facebook...organic.beogradkako mi rece gazda, razvalili su ove derikoze i hohstaplere s kalenica po cenama + sto imaju sve sertifikati u koje svako moze imati uvida.novosadska prodavnica se nalazi ovde (ignorisite sliku na avataru. prodavnica se nalazi u prizemlju zgrade).
teacher Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 gazzo, a i ostali beogradjani, ako kanite ubaciti i organik proizvode na svoj meni,imate skoro otvorenu prodavnicu organik namirnica u bgdu...https://www.facebook...organic.beogradkako mi rece gazda, razvalili su ove derikoze i hohstaplere s kalenica po cenama + sto imaju sve sertifikati u koje svako moze imati uvida.novosadska prodavnica se nalazi ovde (ignorisite sliku na avataru. prodavnica se nalazi u prizemlju zgrade).hvala što mi nisi rekao ranije :Dkao da smo krvni neprijatelji, a to mi je na 5 minuta od stana...
hattori Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 hvala što mi nisi rekao ranije :Dkao da smo krvni neprijatelji, a to mi je na 5 minuta od stana...nemoj me terati da kopam po chat historyju... <_<btw preporucujem vozarovu hokaido bundevu i kiseljeni daikon (ako/kad ga bude).
yolo Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 meni su organic ogadili ovi prekupci sa kalenicaa i imam par nekih svojih baba kod kojih volim da kupimali svejedno, za hokaido i par drugih stvari, uvek moze
*edited by mod Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 jebote prolazim tuda svaki dan a nisam znao za njih. znam samo za onu malu fensi pijacu u baba visnjinojceka se sledeci stanovnik vracara da se oglasi.
hattori Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 meni su organic ogadili ovi prekupci sa kalenicaa i imam par nekih svojih baba kod kojih volim da kupimali svejedno, za hokaido i par drugih stvari, uvek mozene cudi me.cuo sam sta su sve valjali na kalenicu i po kojim cenama pod firmom organik proizvoda.zato su i otvorili prodavnicu.inace kod ovih u ns kupujem godinama i imam samo reci hvale.psimaju proizvode od skoro svih navedenih gazdinstava...http://www.biospajz.rs/pages/domaca-bio-gazdinstva.html
kenta Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Kod Vozara nema greške. Isključivo sezonski proizvodi, trenutno dominiraju kineski kupus, cvekla, raznorazne bele, crne i ine rotkve. Fenomenalni proizvodi
darling Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ko ide u kursulinu, pliz, pogledajte posto su jaja. fala.
teacher Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 ko ide u kursulinu, pliz, pogledajte posto su jaja. fala. 350din/10 kom.
Recommended Posts