vememah Posted January 10 Posted January 10 Navodno se gase srpski N1, Danas i Radar. Escobar_BP @ Cafe del Montenegro forum: Quote https://www.klix.ba/biznis/investicije/klixba-saznaje-bh-telecom-preuzima-telemach-u-bih-crnoj-gori-i-sjevernoj-makedoniji/250110065 Rasprodala se UG Yettel je kupio SBB https://forum.cdm.me/showthread.php?45776-Telemach-CG-(TV)&p=6132854#post6132854 Quote Telemach i SBB ostaju bez EONa. Kanale Nova BH, Nova M, N1 BiH kupuje takodje BH Telecom preko kćerke firme MyTV. Ostale kanale SK, Nova S, udio u Vijestima dijele Arena i Kurir. Danas, Radar, N1 SRB se gase. https://forum.cdm.me/showthread.php?45776-Telemach-CG-(TV)&p=6132896#post6132896
Frank Pembleton Posted January 10 Posted January 10 Uhhh to mi je baš malo verovatno... Pogotovo N1 SRB. Ali šta znam ja... 1
dvb-t manijak Posted January 20 Posted January 20 N1 Zagreb od sutra ide u mod održavanja programa do konačne odluke. Očigledno se nešto i ovde dešava. Video sam u prolazu kolegu koji radi tamo, čovek je crn kao zemlja i ništa ne priča. 1 2
Milosh76 Posted January 21 Posted January 21 (edited) Bilo bi lepo da se PPP medijski poznavaoci raspitaju i podele informacije ovde. Edited January 21 by Milosh76 1
copkillah Posted January 21 Posted January 21 Naš N1 je u principu safe, navodno još 10 godina sigurno. 2
fusion_ Posted January 21 Posted January 21 (edited) Realno oduvek je taj N1 HR bio u "modu preživljavanja" u odnosu na srpski i bosanski N1. Više od pola programa su im činile emisije sa ove druge dve verzije. N1 Srbija ima najjači uticaj zbog trenutne medijske situacije u Srbiji. U N1 BiH iz nekog razloga se ulaže najviše (bar mi tako izgleda) - najviše TV lica, najbolji i najveći studijski kapaciteti itd (dok je npr Nova BH zapostavljena i svedena na sat vremena sopstvene produkcije dnevno). Na kraju me ova odluka i ne čudi. Videćemo razvoj situacije ako dođe do prodaje delova UG. Edited January 21 by fusion_ 1
copkillah Posted January 21 Posted January 21 25 minutes ago, Milosh76 said: To se odnosi i na Novu ili samo N1? Na oba ja mislim, ali ovo sam konkretno čuo za N1. 2
Frank Pembleton Posted January 21 Posted January 21 44 minutes ago, copkillah said: Naš N1 je u principu safe, navodno još 10 godina sigurno. Hrabra je tvrdnja za bilo koji medij da je "siguran barem 10 godina"... 1
copkillah Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, Frank Pembleton said: Hrabra je tvrdnja za bilo koji medij da je "siguran barem 10 godina"... Znam, tako je po tom nekom ugovoru, a šta će u praksi da bude...
cedo Posted January 21 Posted January 21 tu bi trebao novac da je glavni motivator ne znam stanje na hrvatskom medijskom prostoru, ali u srbiji n1 ne bi trebalo da nije gledan, sto bi znacilo i da treba da donosi pare ne ?
Recommended Posts