Timmy Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Evo skoka A evo i usporenije... ne mogu da provalim od cega je onaj levi otisak... vecinom tela je preskocila 7m, al je zakacila i taj deo iza... Ma bice bre sedmica, ponavljam to cele godine :) Edited August 27, 2015 by Timmy
Kanzas siti zez Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Mislim da cu navijati za Getlina, iskljucivo zbog Koraca.
Arkadija Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Ša je sa Emirom Bekrićem? Jel u pitanju neka povreda, pa nije na prvenstvu ili nešto drugo? I kako se ostvaruje plasman na OI? da li su se naši atletičari na nekom drugom takmičenju već kvalifikovali ili je ovo sada bitno Hvala unapred. Edited August 27, 2015 by Arkadija
renne Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Bekrić je povređen A na OI se ode ostvarivanjem norme, može na bilo kom talmičenju
zoki Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Bekrić je već neko vreme povređen, a plasman na OI se ostvaruje preko norme koju je on mislim već istrčao ranije ove godine edit: kasnim Edited August 27, 2015 by zoki
Halvard Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nema Bekrić još uvek normu, i pre povrede je trčao jako loše. Je li previše očekivati da je RTS otkupio prava na pojedinačne feedove, te da ćemo nastup jedine naše predstavnice sa realnim šansama za medalju moći da ispratimo kako dolikuje?
Кристофер Лумумбо Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nema Bekrić još uvek normu, i pre povrede je trčao jako loše. Je li previše očekivati da je RTS otkupio prava na pojedinačne feedove, te da ćemo nastup jedine naše predstavnice sa realnim šansama za medalju moći da ispratimo kako dolikuje? nikad to ne rade
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Ša je sa Emirom Bekrićem? Jel u pitanju neka povreda, pa nije na prvenstvu ili nešto drugo? I kako se ostvaruje plasman na OI? da li su se naši atletičari na nekom drugom takmičenju već kvalifikovali ili je ovo sada bitno Hvala unapred. Emir Bekrić je bio na pripremama u Južnoj Africi, imao je dovoljno novca da se spremi vrhunski, međutim njegovi rezultati na prvim takmičenjima sezone su bili blago rečeni katastrofalni, nije mislim trčao ispod 52 ili 51,50 što je frapantan podatak. Onda se povredio i odlučio da ranije završi sezonu. Moje mišljenje i ne samo moje je da treba da promeni trenera. Šansu za Rio naravno još uvek ima jer treba samo dogodine da istrči normu Edited August 27, 2015 by theanswer
Кристофер Лумумбо Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Emir Bekrić je bio na pripremama u Južnoj Africi, imao je dovoljno novca da se spremi vrhunski, međutim njegovi rezultati na prvim takmičenjima sezone su bili blago rečeni katastrofalni, nije mislim trčao ispod 52 ili 51,50 što je frapantan podatak. Onda se povredio i odlučio da ranije završi sezonu. Moje mišljenje i ne samo moje je da treba da promeni trenera. Šansu za Rio naravno još uvek ima jer treba samo dogodine da istrči normu Ili mozda da pojaca hemiju Sori ticjere, necu vise. Nego, sta ima u toj Juznoj Afriki pa svi nasi stleticari idu tamo.
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) pa najbolji su uslovi, imaju te neke specijalne staze, pičke materine, plus su vremenski uslovi u tom periodu godine najbolji Edited August 27, 2015 by theanswer
zoki Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Nema Bekrić još uvek normu, i pre povrede je trčao jako loše. A prošle godine, evo sad nađoh da je u Cirihu trčao 49,21, ne računa se?!
theanswer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 A prošle godine, evo sad nađoh da je u Cirihu trčao 49,21, ne računa se?! Ne. Od prvog maja mislim ove godine.
Recommended Posts