Pantelija jr Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Bravo Juso, legendo! Kum je prevazišao sebe, a to u njegovom slučaju nikako ne može biti dobro...
harper lee Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 I meni je ulepsao dan, uvek mi je drago kad je srecan :D Mada je danas bas preterao, posle ove farmakologije je direktno rekao nesto tipa pobeda pravog sportiste nad drogerasima ili drogerasem, ne secam se jel bila mnozina ili jednina... Ludak totalni, bas je goreo do kraja Naravno da je preterao, covek je odlepio odavno, samo sto je meni kao gledaocu uvek zanimljivije da gledam autenticno ludjenje komentatora nego neki vajni profesionalizam i namestena radovanja kao u slucaju Ace Frizure i apsolutno me zabole za to sto nije politicki korektno. To neka resava RTS ako im je do toga. Ovaj komentar ce uci u legendarne Koraceve, kao sto je onaj koji je dao ime ovom forumu i meni najdrazi, onu lavinu najpre nevidjene radosti pa zatim pljuvacine na sve i svakoga kad je Nadja Higl osvojila zlato na SP. To su nezaboravne stvari.
SleeperSleep Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ma gde normalan komentator, to je veći glupan od kuma. +1000 ta volina bas veze sa zivotom nema.
levi Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Najbolje da ću priuštim sebi luxuz da me 1 Korać iznervira. Ja na njega gledam kao klovna, koga zabole za njega... Ima takvih klovnova po kafanama i ispred dragstora koliko hoćeš, to nije opravdanje da dobije mikrofon i dozvolu da doživljava višestruke nervne slomove u direktnom prenosu
clever bastard Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 ali najjace kad je predstavljao onog najmladjeg od trojice amerikanaca u finalu pa kaze kao sjajan momak, brz trkac, bez mrlje u karijeri ALI ipak ima tek 20 godina (u fazonu, ima vremena da ga uvate :D )
Кристофер Лумумбо Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Naravno da je preterao, covek je odlepio odavno, samo sto je meni kao gledaocu uvek zanimljivije da gledam autenticno ludjenje komentatora nego neki vajni profesionalizam i namestena radovanja kao u slucaju Ace Frizure i apsolutno me zabole za to sto nije politicki korektno. To neka resava RTS ako im je do toga. Ovaj komentar ce uci u legendarne Koraceve, kao sto je onaj koji je dao ime ovom forumu i meni najdrazi, onu lavinu najpre nevidjene radosti pa zatim pljuvacine na sve i svakoga kad je Nadja Higl osvojila zlato na SP. To su nezaboravne stvari. +1
ToniAdams Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 jebiga, meni to ko da se smejem stoletu piksiju ili kaletu kad lupetaju. lik je lud i trebao bi da se leci.
SleeperSleep Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 jebiga, meni to ko da se smejem stoletu piksiju ili kaletu kad lupetaju. lik je lud i trebao bi da se leci. +1
Takeshi Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 kaze covek da je ovo pobeda nad farmacijom, prevarantima i onima koji se drogiraju. malo preozbiljno zvuce te sale. https://www.youtube.com/watch?v=rm1dPl0PtD8
renne Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ima takvih klovnova po kafanama i ispred dragstora koliko hoćeš, to nije opravdanje da dobije mikrofon i dozvolu da doživljava višestruke nervne slomove u direktnom prenosu+1000000
harper lee Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) kaze covek da je ovo pobeda nad farmacijom, prevarantima i onima koji se drogiraju. malo preozbiljno zvuce te sale. On se uopste nije salio, vise je nego ocigledno da je za njega ovo zaista bila pobeda sporta nad nesportskim nacinima da se postigne rezultat. Sto je najinteresantnije, imajuci u vidu istoriju dopinga Bolta i Getlina, apsolutno je bio u pravu. Naravno, uopste ne treba naglasavati da je kao komentator sve to morao da zadrzi za sebe, koga zabole sta on misli o tome ko se dopinguje a ko je pravi sportista, ali to je Dusko Korac kakvog svi volimo. Osim ovih dosadnih smaraca Tonija i Ikara. edit: I dosadnog smaraca Rennea koji se ubacio u medjuvremenu. Edited August 23, 2015 by harper
Pantelija jr Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 I dosadnog smarača mene. jebiga, meni to ko da se smejem stoletu piksiju ili kaletu kad lupetaju. lik je lud i trebao bi da se leci. +1Jbg, na početku mu se malo nasmiješ, ali što duže to njegovo ludjenje u etar traje, to ti kiseliji tvoj osmjeh postaje i kapiraš da si se smijao teško bolesnom čovjeku
harper lee Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 I dosadnog smarača mene. I dosadnog smaraca tebe.
gervasius twinkleminkleson Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Meni isto nije nimalo zabavan. Mislim, kapiram zasto ljudi misle da jeste, ali meni je em dosadno, em malo tuzno. Covjek nije normalan, i sto se mene tice kvari prenose. Ovako, kad cujes jućub klip moze da bude i smijesno, ali inace je prilicno nesmijesno.
Recommended Posts