Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Nista od toga ne bi bilo da nije pomogao mesec!

Posted

A getlin koji voli bolta ko putina?! Kakav je to lik.

Dajte youtube cim izadje

Posted

"On je najbolji sportista svih vremena. Svaka čast Jeleni Isinbajevoj, Džordanu, Medžik Džonsonu, Grejnu Uetskom...."

u jbt

Posted

"Želim vam prijatno veče!"

Posted

Au kurac i formula i fudbal, zaboravih na finale. Cuh samo da je pobeda Bolta spas za kosarku, vaterpolo, fudbal...

...i majku prirodu. :lolol:

Posted

Bilo je i ono pobeda (ne znam cega) nad farmacijom/farmakologijom, i svasta jos nesto. Lud je kao dva konja ali do kurca, ne mogu da ga mrzim bez obzira na sve  :D

Posted

Na ES normalna slika, normalan komentator i pride Emir Bekric stručni konsultant. Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se.

Posted

Na ES normalna slika, normalan komentator i pride Emir Bekric stručni konsultant. Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se.

Ma gde normalan komentator, to je veći glupan od kuma.

Posted

Ko se nervira? Ja momentalno prestajem da pratim atletiku cim se on povuce (ili ga sklone)  :D

Posted

Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se.

Najbolje da ću priuštim sebi luxuz da me 1 Korać iznervira. Ja na njega gledam kao klovna, koga zabole za njega...

Posted

Dajte yt kad izade 'leba vam, gledao na ES i propustio kuma.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Bilo je i ono pobeda (ne znam cega) nad farmacijom/farmakologijom, i svasta jos nesto. Lud je kao dva konja ali do kurca, ne mogu da ga mrzim bez obzira na sve  :D

Ma, naravno, taman posla da smo ovo ludjenje propustili. Ulepsao mi je dan. :lolol:

Posted

Nadam se da Korac nema nijefan uslov za penziju... Da ga ova racionalizacija ne potkaci... Steta sto getlin nije pobedio, prenos bi trajao bar do 17h. Spektakl.

Posted

I meni je ulepsao dan, uvek mi je drago kad je srecan :D Mada je danas bas preterao, posle ove farmakologije je direktno rekao nesto tipa pobeda pravog sportiste nad drogerasima ili drogerasem, ne secam se jel bila mnozina ili jednina... Ludak totalni, bas je goreo do kraja  :lolol: