Have_Fun Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Nista od toga ne bi bilo da nije pomogao mesec!
Кристофер Лумумбо Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 A getlin koji voli bolta ko putina?! Kakav je to lik. Dajte youtube cim izadje
ToniAdams Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 "On je najbolji sportista svih vremena. Svaka čast Jeleni Isinbajevoj, Džordanu, Medžik Džonsonu, Grejnu Uetskom...." u jbt
harper lee Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Au kurac i formula i fudbal, zaboravih na finale. Cuh samo da je pobeda Bolta spas za kosarku, vaterpolo, fudbal... ...i majku prirodu.
Zli Gli Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Bilo je i ono pobeda (ne znam cega) nad farmacijom/farmakologijom, i svasta jos nesto. Lud je kao dva konja ali do kurca, ne mogu da ga mrzim bez obzira na sve :D
Timmy Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Na ES normalna slika, normalan komentator i pride Emir Bekric stručni konsultant. Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se.
kobni zelaya Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Na ES normalna slika, normalan komentator i pride Emir Bekric stručni konsultant. Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se. Ma gde normalan komentator, to je veći glupan od kuma.
Dali_man Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Na ES normalna slika, normalan komentator i pride Emir Bekric stručni konsultant. Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se. Ko se nervira? Ja momentalno prestajem da pratim atletiku cim se on povuce (ili ga sklone) :D
Mil@n Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ne znam zašto slušate budalu i nervirate se. Najbolje da ću priuštim sebi luxuz da me 1 Korać iznervira. Ja na njega gledam kao klovna, koga zabole za njega...
Lord Stef Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Dajte yt kad izade 'leba vam, gledao na ES i propustio kuma. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
harper lee Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Bilo je i ono pobeda (ne znam cega) nad farmacijom/farmakologijom, i svasta jos nesto. Lud je kao dva konja ali do kurca, ne mogu da ga mrzim bez obzira na sve :D Ma, naravno, taman posla da smo ovo ludjenje propustili. Ulepsao mi je dan.
hefaca Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Nadam se da Korac nema nijefan uslov za penziju... Da ga ova racionalizacija ne potkaci... Steta sto getlin nije pobedio, prenos bi trajao bar do 17h. Spektakl.
Zli Gli Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 I meni je ulepsao dan, uvek mi je drago kad je srecan :D Mada je danas bas preterao, posle ove farmakologije je direktno rekao nesto tipa pobeda pravog sportiste nad drogerasima ili drogerasem, ne secam se jel bila mnozina ili jednina... Ludak totalni, bas je goreo do kraja
Recommended Posts