Zli Gli Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 A jebem mu majku, pa svi su na necemu, nista novo. Treba pustiti svima da se krljaju, tako je najpostenije :D
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 A jebem mu majku, pa svi su na necemu, nista novo. Treba pustiti svima da se krljaju, tako je najpostenije :D +1
189- Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 krljaju se samo amerikanci. citajte komentare pa cete znati.
ToniAdams Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 A third of medals (146, including 55 golds) in endurance events at the Olympics and World Championships between 2001 and 2012 were won by athletes who have recorded suspicious tests. xexe sacete uco rokne, xexe xexexe
gervasius twinkleminkleson Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 A jebem mu majku, pa svi su na necemu, nista novo. Treba pustiti svima da se krljaju, tako je najpostenije :D To ne bi apsolutno nista promjenilo
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 To ne bi apsolutno nista promjenilo pa valjda je to i poenta, da sve ostane isto, samo da se ne pravimo ludi kad je jasno da je procenat sportista koji ne koriste doping verovatno jednocifren. tu mislim na vrhunski nivo, mada se i u nizim ligama cepaju bez parodna.
ToniAdams Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 dok sam isao uskolu, sa mnom je isao i jedan baki koji je trenirao veslanje. dakle, pricam o liku koji nikad nista znacajno nije uradio na nekom takmicenju, u sportu koji je sve osim finansijski isplativ. i on se cepao jos kako hemijom. onda mogu samo da pomislim sta se radi na tim nekim vrhunskim nivoima
MiddleClass Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 eeee, a ja bio banovan od ruke moderacije zbog dopinga. :(
gervasius twinkleminkleson Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 pa valjda je to i poenta, da sve ostane isto, samo da se ne pravimo ludi kad je jasno da je procenat sportista koji ne koriste doping verovatno jednocifren. tu mislim na vrhunski nivo, mada se i u nizim ligama cepaju bez parodna. Al i to je problematicno u prilicnoj mjeri. Time kaznjavas one sportiste koji se ne dopinguju, povecava se rizik po zdravlje... Istina, nije koliko znam dokazano, ali postoji sumnja da koriscenje EPOa moze dovesti do infarkta.
Кристофер Лумумбо Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 (edited) Al i to je problematicno u prilicnoj mjeri. Time kaznjavas one sportiste koji se ne dopinguju, povecava se rizik po zdravlje... Istina, nije koliko znam dokazano, ali postoji sumnja da koriscenje EPOa moze dovesti do infarkta.Pa kaznjeni su sada svakako, samo sto zvanicno svi glume regularnost :) Sto se zdravlja tice, sigurno nije zdravi imati ludacke treninge koje imaju neki sportisti, ali ti je cena bavljenja sportom. Edited August 3, 2015 by Кристофер Лумумбо
ToniAdams Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Sto se zdravlja tice, sigurno nije zdravi imati ludacke treninge koje imaju neki sportisti, ali ti je cena bavljenja sportom. e prc. pitanje je koliko njih bi pristalo na takve treninge da znaju kakve posledice oni nose, a kakve tek mogu da nose.
Кристофер Лумумбо Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 e prc. pitanje je koliko njih bi pristalo na takve treninge da znaju kakve posledice oni nose, a kakve tek mogu da nose. Mislis da nfl igraci nisu svesni kakvom riziku se izlazu kad izadju na teren a na njih svom snagom jurisaju ljudi koji imaju savrsenu kombinaciju snage i brzine?
gervasius twinkleminkleson Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Pa kaznjeni su sada svakako, samo sto zvanicno svi glume regularnost :) Sto se zdravlja tice, sigurno nije zdravi imati ludacke treninge koje imaju neki sportisti, ali ti je cena bavljenja sportom. Istina, samo bi se sad i ozakonilo kaznjavanje onih koji se ne dopinguju. Cinjenica je da se u zadnjih 15ak godina napretkom testiranja smanjio uticaj dopinga, pa sad [makar u biciklizmu], moraju da mikrodoziraju da bi izbjegli pozitivan test, cime je i razlika izmedju dopingovanih i cistih manja. Vjerovatno da neke stvari treba legalizovati, ali mislim da bi bilo pogubno kad bi se ostavila mogucnost da svako radi sta hoce.
Recommended Posts