Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Koliko je trebalo za bronzu na proslim OI?

Ukucao sam na guglu london olympics shot put results :)

21,23. Sa novim PB bi Asmir umesto sedmog mesta bio šesti.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Uf, bas daleko ta medalja. :(

Posted

Rano je pričati ali medalja definitivno nije realna. Morao bi da napravi priličan skok u narednih godinu dana i da počne redovno da baca preko 21m pa možda da se nada u neki ludački hitac. Amerikanac Kovač ove godine je tri puta bacao preko 22 metra. Štorl je tri puta bacao preko 21,50. Amerikanci imaju bar još trojicu koji redovno bacaju preko 21. 

Posted

Kolašinac bacio danas 20,90 lični rekord. U Sloveniji. 

ovo bi u Bajinoj Basti bilo cirka 21.50

bravo za Asmira :Hail:

Posted

Sad kad dodje na MOSI igre kod mojih u Pozegu ima da bude 21.  :D

• 3 weeks later...
Posted

Bekrić je opet trčao sramotnih 52,37 nemam blage veze šta se sa njim dešava.

Posted

Bekrić je opet trčao sramotnih 52,37 nemam blage veze šta se sa njim dešava.

valjda je neki plan? :unsure:

inace, i na 110m prepone neki klinac sto je u ameriku istrco novi rekord pre nekih mesec dana. nije bas world class rezultat, ali valja pomenuti(zaboravih kako je decku ime, jbg :( )

Posted

valjda je neki plan? :unsure:

inace, i na 110m prepone neki klinac sto je u ameriku istrco novi rekord pre nekih mesec dana. nije bas world class rezultat, ali valja pomenuti(zaboravih kako je decku ime, jbg :( )

To je Milan Ristić. Ima pb 13,50. Ali sada u Bugarskoj je isto bio ispod mogućnosti, 13,92. Inače smo završili na 4. mestu u tom timskom šampionatu divizije 2 u Bugarskoj. Španovićka i Topićka nisu išle zbog povreda, pa je rezultat očekivan manje više. 

Posted

Ko je Topicka?

Biljana. Vratila se ove sezone posle pauze. Čak je imala par solidnih skokova, blizu je norme.

Posted

Pomislih na nju, al sam mislio da je zavrsila karijeru. Ona hoce ko Dragutin do 40te da gura.

Posted

Pomislih na nju, al sam mislio da je zavrsila karijeru. Ona hoce ko Dragutin do 40te da gura.

Svi su mislili. Nek gura ako može. U svakom slučaju nije ista situacija kao sa Dragutinom, ona zapravo može da skoči i nije se dopingovala.

Posted

Nije ni dragutin, smestili mu, proverena prica.

Posted

Kolašinac bacio 21,58 cm, što mu je ubedljivo lični rekord i vrlo respektabilan rezultat u svetskoj konkurenciji.

Samo da ne bude Bajina Bašta™.

Posted

mašala

ima negde da se vidi snimak tog hica?

i u Zagrebu je prošle godine imao tako neki rezultat, ali su ga sudije poništile zato što je prestupio bar pola metra takmičar koji dolazi iz Srbije.