Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Sta se onda koji moj busa i poziva na mrznju prema Srbima..

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Ovaj neki Katarac Barshim napada svetski rekord u skoku u vis, nakon sto je iz valjda prvog pokusaja preskocio 2.43. Ima jos jedan pokusaj, mozda i uspe ludak.

Posted

On ili Bondarenko, mislim da je samo pitanje vremena ko ce pre oboriti rekord. Gledao sam par njihovih duela gde skacu preko 2.40 lagano.  :ziga:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Umro Franjo Mihailic. U 95oj godini. Imao sam priliku da ga upoznam pre par godina, bio je neverovatno vitalan za svoje godine.

Počivaj u miru veliki atletičaru.

Posted

Pre dvadesetak godina moj brat od ujaka i drugar se ušunjali na jna i krenuli da gaze po travi.

Pojavio se jedan matorac i rekao im da ne rade to. Oni potrčali dublje ka terenu. Starac ih stigao, izvukao im uši i izgrdio ih. Bio je to franjo mihalic koji je i tada bio brži od njih :-)

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• 2 weeks later...
Posted

Možda i ne.

Organizatori mitinga u Malmeu iznenadili su publiku i predstavili drugačija pravila za merenje u skoku udalj. Naime merenje se vršilo od mesta odraza, a ne od daske, što su zvanična pravila, pa su atletičarke imale zonu odraza od 40cm odakle se važio ispravan skok.

Tako je naša atletska heroina svoj pobednički skok obezbedila već u prvoj seriji kada je izmereno neverovatnih 6,99m, ali i posle toga Španovićeva je nastavila sa vanserijskim rezultatima, usledili su skokovi 6,96, zatim u trećoj seriji ponovo 6,96m, četvrti pokušaj 6,94m, pa peta serija 6,76m i poslednji skok 6,78m.

Ivana je blistala na večerašnjem mitingu u Malmeu i iza sebe ostavila svoje velike rivalke, vodeću na svetskim rang listama Kristabel Natej, kao i svetsku prvakinju Eloiz Lesur.

Zvanični rezultati usledili su po završetku takmičenja kada je srpskoj atletičarki dodeljeno 6,83m. Nemica Moguneara zauzela je zvanično drugo mesto sa 6,75m a treće mesto pripalo je Kanađanki Kristabel Netej 6,69m.

Posted

Hvala allahu  da se neko konačno setio da izmeri kako treba. Ono je nebuloza da se gađa ivica daske i da im se oduzima cela ta dužina

Posted

jebemliga, bas sad pricam sa kolegama o tom pravilu. nije ni daska postavljena dzabe. po toj logici i na trci 100 metara ne bi trebalo da se cuje starter, nego da svako trci pojedinacno, pa da mu mere vreme. nisam bas siguran koliko je dobro novo merenje.

Posted

Pa to je po meni drugo, starter sluzi da se oznaci pocetak merenja vremena, jer kako bi se inace tacno znalo kada je ko krenuo. Kod skoka u dalj se vidi odakle se ko odrazio te nema potrebe za daskom.