Timmy Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Sta se onda koji moj busa i poziva na mrznju prema Srbima..
Zli Gli Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ovaj neki Katarac Barshim napada svetski rekord u skoku u vis, nakon sto je iz valjda prvog pokusaja preskocio 2.43. Ima jos jedan pokusaj, mozda i uspe ludak.
Grandilof Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 On ili Bondarenko, mislim da je samo pitanje vremena ko ce pre oboriti rekord. Gledao sam par njihovih duela gde skacu preko 2.40 lagano. :ziga:
Have_Fun Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 http://www.atletskisavezbeograda.com/bomba-poslednjeg-dana-prelaznog-roka-bekric-iz-partizana-u-radnicki/ Najjače bombe prelaznog roka po pravilu eksplodiraju poslednjeg dana. Tako je bilo i ovoga puta – uoči otkucavanja poslednjih minuta u kojima atletičari mogu da podnesu zahtev da promene klupsku adresu, Emir Bekrić je odlučio da pređe iz beogradskog Partizana u Radnički iz Kragujevca
MiddleClass Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=04&nav_id=932341 Prozivaju Ruse za doping na OI.
Кристофер Лумумбо Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=04&nav_id=932341 Prozivaju Ruse za doping na OI. nisam citao komentare ali cenim da su skoro svi o amerikancima.
Timmy Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Umro Franjo Mihailic. U 95oj godini. Imao sam priliku da ga upoznam pre par godina, bio je neverovatno vitalan za svoje godine. Počivaj u miru veliki atletičaru.
Hamlet Strašni Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Pre dvadesetak godina moj brat od ujaka i drugar se ušunjali na jna i krenuli da gaze po travi. Pojavio se jedan matorac i rekao im da ne rade to. Oni potrčali dublje ka terenu. Starac ih stigao, izvukao im uši i izgrdio ih. Bio je to franjo mihalic koji je i tada bio brži od njih :-) Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
theanswer Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Možda i ne. Organizatori mitinga u Malmeu iznenadili su publiku i predstavili drugačija pravila za merenje u skoku udalj. Naime merenje se vršilo od mesta odraza, a ne od daske, što su zvanična pravila, pa su atletičarke imale zonu odraza od 40cm odakle se važio ispravan skok. Tako je naša atletska heroina svoj pobednički skok obezbedila već u prvoj seriji kada je izmereno neverovatnih 6,99m, ali i posle toga Španovićeva je nastavila sa vanserijskim rezultatima, usledili su skokovi 6,96, zatim u trećoj seriji ponovo 6,96m, četvrti pokušaj 6,94m, pa peta serija 6,76m i poslednji skok 6,78m. Ivana je blistala na večerašnjem mitingu u Malmeu i iza sebe ostavila svoje velike rivalke, vodeću na svetskim rang listama Kristabel Natej, kao i svetsku prvakinju Eloiz Lesur. Zvanični rezultati usledili su po završetku takmičenja kada je srpskoj atletičarki dodeljeno 6,83m. Nemica Moguneara zauzela je zvanično drugo mesto sa 6,75m a treće mesto pripalo je Kanađanki Kristabel Netej 6,69m.
levi Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Hvala allahu da se neko konačno setio da izmeri kako treba. Ono je nebuloza da se gađa ivica daske i da im se oduzima cela ta dužina
Papovac Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 jebemliga, bas sad pricam sa kolegama o tom pravilu. nije ni daska postavljena dzabe. po toj logici i na trci 100 metara ne bi trebalo da se cuje starter, nego da svako trci pojedinacno, pa da mu mere vreme. nisam bas siguran koliko je dobro novo merenje.
Milogled Bluff Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Pa to je po meni drugo, starter sluzi da se oznaci pocetak merenja vremena, jer kako bi se inace tacno znalo kada je ko krenuo. Kod skoka u dalj se vidi odakle se ko odrazio te nema potrebe za daskom.
Recommended Posts