wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) ^Meni ona slovačka bacačica kladiva. Jbt šta ti je starost. Edited August 15, 2014 by wall
ToniAdams Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 ^Meni ona slovačka bacačica kladiva. Jbt šta ti je starost. +1 meni klisina
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 +1 meni klisina Ih dobro to, tražimo skrivene dragulje. :D
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 auf, ovo otkriva da je emir malo posećivao splavove...
Quizmaster Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 A nema mnogo filozofije, nije dovoljno spreman. Pokušao je na srčanost da nešto uradi i duša mu bila u nosu. Za Jelaču se znalo da na treningu baca i veće dužine, bilo je samo pitanje vremena kad će to pokazati i na takmičenju.
Takeshi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 morace bekric nesto da menja u treninzima. nakon konstantnog napretka nekoliko godina, poceo je da nazaduje. a previse je mlad da bi mu prosla godina bila vrhunac karijere.
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 možda će reći nešto više o korišćenju epo-a i skakanju preko 235 u bajinoj bašti i baru?
levi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Šta je sad, kraj programa i rts hd-u, kad treba dva Ukrainca da dobiju medalje? Slava Ukraini
Budja Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 možda će reći nešto više o korišćenju epo-a i skakanju preko 235 u bajinoj bašti i baru? 234 Split, 237 Plovdiv, ako se ne varam.
Nesh Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Meni super deluje. Jedan stoji levo, drugi desno, a u sredini Nevidljivi čovek. Podižu se samo dve zastave a himna... hm... možda himna zemlje domaćina... ili eventualno olimpijska himna? U stvari, Let Me Take A Selfie bi tu najbolje legao. Pa dobro, "ne znam" da li si cinican ili ne, ali ja sigurno ne bih primio zlatnu medalju ako je neko kad sam ja bio 15 metara do cilja vec slao poruke telefonom rodbini posto je prosao kroz cilj. Jednostavno je glupo. Za zlatnu medalju treba stici prvi. Zamisli da su svi skinuli dresove, ti sigurno znas kako bi to izgledalo na podijumu...Ja nisam toliko mastovit. :( Edited August 16, 2014 by Nesh
Parsons Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 yohann diniz iz francuske, pobednik u hodanju na 50 km juce, obnevideo od umora ulazi sa portugalskom zastavom u cilj
Muwan Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Pa dobro, "ne znam" da li si cinican ili ne, ali ja sigurno ne bih primio zlatnu medalju ako je neko kad sam ja bio 15 metara do cilja vec slao poruke telefonom rodbini posto je prosao kroz cilj. Jednostavno je glupo. Za zlatnu medalju treba stici prvi. Zamisli da su svi skinuli dresove, ti sigurno znas kako bi to izgledalo na podijumu...Ja nisam toliko mastovit. :( Ma nisam ciničan, stvarno mi je bila OK tvoja postavka sa nedodeljivanjem zlatne medalje. I slažem se da bi za sport u celini bilo odlično ako bi se pojavio takmičar koji bi rekao: "Ne hvala, lik me je pošteno ošišao 20 metara i ne treba mi administrativno zlato".
Recommended Posts