harper lee Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Preforsirao se a nije u formi da trci do kraja kao sto je trcao prvih 250-300 metara.
Giggsy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Tacno je crko skroz, zadnju preponu je jedva preskocio
Quizmaster Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Preforsirao je, jer ranije je uvek imao kao glavni adut sjajan finiš. Međutim, nije ni mogao bolje večeras. Već je popravio najbolji ovosezonski rezultat za pola sekunde, a sa tim je imao najslabiji rezultat od svih finalista.
Arkadija Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Joj, šteta, baš mi ga žao. Nego, da li je Emir malo previše poradio na mišićima na uštrb brzine?
freakns Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 samo da nije povreda. ovo je i onako jedna stepenica ka zlatu u brazilu... to mora naci taj ritam da ne preforsira prvih 300m
wall Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kakva grimasa na zadnjoj preponi. Neka je sve OK, biće medalja.
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 to mora naci taj ritam da ne preforsira prvih 300m pa ne, ja kapiram da je ovo taktika kojom će osvojiti zlato u brazilu i da se svesno ide na to da se forsira i prvih 200m, ono posle poslednje krivine će doći treningom.
Timmi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 pa ne, ja kapiram da je ovo taktika kojom će osvojiti zlato u brazilu i da se svesno ide na to da se forsira i prvih 200m, ono posle poslednje krivine će doći treningom. +1 rekao bih da je u ovoj konkurenciji imao najbolju brzinu, ali da trenutno nije mogao da izvuce svih 400m. Svejedno, nakon 48.00 prosle godine, ovo je razocaravajuca sezona.
freakns Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 pa ne, ja kapiram da je ovo taktika kojom će osvojiti zlato u brazilu i da se svesno ide na to da se forsira i prvih 200m, ono posle poslednje krivine će doći treningom. ja mislim da treba da nadje zlatnu sredinu... u Moskvi je imao jos snage i pored ludog finisa, znaci tada je bio prespor u prvih 300... sada prebrz... ko ce mu ga znati, 400 je uzasno zajebana disciplina, tu rasporediti snagu kako treba, to je umetnost
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 +1 rekao bih da je u ovoj konkurenciji imao najbolju brzinu, ali da trenutno nije mogao da izvuce svih 400m. Svejedno, nakon 48.00 prosle godine, ovo je razocaravajuca sezona. ja mislim da treba da nadje zlatnu sredinu... u Moskvi je imao jos snage i pored ludog finisa, znaci tada je bio prespor u prvih 300... sada prebrz... ko ce mu ga znati, 400 je uzasno zajebana disciplina, tu rasporediti snagu kako treba, to je umetnost čak nije problem ni distanca, koliko nije mogao da preskoči preponu. tu može tehnički mnogo da napreduje, ako bude trenirao kako treba.
Timmi Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 čak nije problem ni distanca, koliko nije mogao da preskoči preponu. tu može tehnički mnogo da napreduje, ako bude trenirao kako treba.ma ostao je bez snage, zato je nije mogao preskociti. U tom trenutku je vjerovatno osjecao da ima tonu na nogama.
Recommended Posts