Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Preforsirao se a nije u formi da trci do kraja kao sto je trcao prvih 250-300 metara.

Posted

Tacno je crko skroz, zadnju preponu je jedva preskocio

Posted

Preforsirao je, jer ranije je uvek imao kao glavni adut sjajan finiš. Međutim, nije ni mogao bolje večeras. Već je popravio najbolji ovosezonski rezultat za pola sekunde, a sa tim je imao najslabiji rezultat od svih finalista.

Posted

Joj, šteta, baš mi ga žao.

Nego, da li je Emir malo previše poradio na mišićima na uštrb brzine?

Posted

samo da nije povreda. ovo je i onako jedna stepenica ka zlatu u brazilu... :fantom:

to

mora naci taj ritam da ne preforsira prvih 300m

Posted

Kakva grimasa na zadnjoj preponi.

Neka je sve OK, biće medalja.

Posted

to

mora naci taj ritam da ne preforsira prvih 300m

pa ne, ja kapiram da je ovo taktika kojom će osvojiti zlato u brazilu i da se svesno ide na to da se forsira i prvih 200m, ono posle poslednje krivine će doći treningom. 

Posted

Emir je bio nas poslednji predstavnik na EP?

Posted

pa ne, ja kapiram da je ovo taktika kojom će osvojiti zlato u brazilu i da se svesno ide na to da se forsira i prvih 200m, ono posle poslednje krivine će doći treningom.

+1

rekao bih da je u ovoj konkurenciji imao najbolju brzinu, ali da trenutno nije mogao da izvuce svih 400m. Svejedno, nakon 48.00 prosle godine, ovo je razocaravajuca sezona.

Posted

ja mislim da treba da nadje zlatnu sredinu... u Moskvi je imao jos snage i pored ludog finisa, znaci tada je bio prespor u prvih 300... sada prebrz... ko ce mu ga znati, 400 je uzasno zajebana disciplina, tu rasporediti snagu kako treba, to je umetnost

Posted

+1

rekao bih da je u ovoj konkurenciji imao najbolju brzinu, ali da trenutno nije mogao da izvuce svih 400m. Svejedno, nakon 48.00 prosle godine, ovo je razocaravajuca sezona.

ja mislim da treba da nadje zlatnu sredinu... u Moskvi je imao jos snage i pored ludog finisa, znaci tada je bio prespor u prvih 300... sada prebrz... ko ce mu ga znati, 400 je uzasno zajebana disciplina, tu rasporediti snagu kako treba, to je umetnost

čak nije problem ni distanca, koliko nije mogao da preskoči preponu. tu može tehnički mnogo da napreduje, ako bude trenirao kako treba.

Posted

Emir je bio nas poslednji predstavnik na EP?

Da
Posted

čak nije problem ni distanca, koliko nije mogao da preskoči preponu. tu može tehnički mnogo da napreduje, ako bude trenirao kako treba.

ma ostao je bez snage, zato je nije mogao preskociti. U tom trenutku je vjerovatno osjecao da ima tonu na nogama.