Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

U koliko sati pocinje?HRT bi trebao da prenosi a na ES sam samo vidio najavu prenosa iz Rietija, ne znam kad.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted
U koliko sati pocinje?HRT bi trebao da prenosi a na ES sam samo vidio najavu prenosa iz Rietija, ne znam kad.
Bice na RTS2, sutra u 8.
Posted

sranje! kisa pada u briselu.

Posted (edited)

jusa is about to objasni na 100mbogami, jedva. steta sto je vrijeme nikakvo i staza mokra, mozda bi rekord pao da su bolji uslovi

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

bolt je najlosije startovao, ali je kasnije nadoknadio. losi uslovi i nista od rekorda, ali zato moja braca sa jamajke rulaju.

Posted

Sta je uradila Pamela Jelimo? Da li je trcala?Ajmo Blanka...

Posted (edited)

jel skache ukhov veceras :Dpamela trchi, mislim u 9:20

Posted

Prokleta kisa, nista od rekorda naravno. Imali su i vjetar u prsa 0.9m. Jelimo ce da objasni, tu nema sumnje a Blanka je cini mi se peta, rusila dvaput 194

Posted (edited)

steta za lolo (:wub:)a blanci ce biti vrlo zajebano, mora vishe od svih da skace, a ne djeluje bash uvjerljivo

Posted

Pamela uzela lovu, rezultat oko 1:55. Blanka treca, bolje od nje Fridrih i ona mala amerikanka, Howard valjda

Posted

dammit, ovaj kretenski komentator rekao da je pamela u 9:20, tako da vidjeh samo ulazak u cilj...ne da se blanka. ja navijam za howard :)

Posted

Uz spomenute je i Tia jos u konkurenciji. Friedrich preskocila 2m, Blanki za pobjedu treba 202

Posted

pameli chitav meleon. zao mi blanke, iako mi nije narochito simpaticna