Jump to content

Atletika

Featured Replies

U koliko sati pocinje?HRT bi trebao da prenosi a na ES sam samo vidio najavu prenosa iz Rietija, ne znam kad.

U koliko sati pocinje?HRT bi trebao da prenosi a na ES sam samo vidio najavu prenosa iz Rietija, ne znam kad.
Bice na RTS2, sutra u 8.

HRT 2 isto. Rieti je u nedelju na ES.

sranje! kisa pada u briselu.

jusa is about to objasni na 100mbogami, jedva. steta sto je vrijeme nikakvo i staza mokra, mozda bi rekord pao da su bolji uslovi

Edited by gervasius twinkleminkleson

:o kakvi su ovo ludaci još nije viđeno.

bolt je najlosije startovao, ali je kasnije nadoknadio. losi uslovi i nista od rekorda, ali zato moja braca sa jamajke rulaju.

Sta je uradila Pamela Jelimo? Da li je trcala?Ajmo Blanka...

jel skache ukhov veceras :Dpamela trchi, mislim u 9:20

Prokleta kisa, nista od rekorda naravno. Imali su i vjetar u prsa 0.9m. Jelimo ce da objasni, tu nema sumnje a Blanka je cini mi se peta, rusila dvaput 194

steta za lolo (:wub:)a blanci ce biti vrlo zajebano, mora vishe od svih da skace, a ne djeluje bash uvjerljivo

Pamela uzela lovu, rezultat oko 1:55. Blanka treca, bolje od nje Fridrih i ona mala amerikanka, Howard valjda

dammit, ovaj kretenski komentator rekao da je pamela u 9:20, tako da vidjeh samo ulazak u cilj...ne da se blanka. ja navijam za howard :)

Uz spomenute je i Tia jos u konkurenciji. Friedrich preskocila 2m, Blanki za pobjedu treba 202

pameli chitav meleon. zao mi blanke, iako mi nije narochito simpaticna