Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

to je najbolje reseno u NFL... excessive celebration, 15yds penalty, i onda im roknu i novcanu kaznu. meni je to izgledalo kao da preteruju, ali ocigledno je da mora tako, jer drugacije ce se uvek naci neko pametan.

nije lepo kada neko izgubi zasluzeno van terena, ali covek je pokazao nepostovanje prema protivnicima, sportu i zemlji za koju se takmici i dobio je sta je trazio. sledeci ce dobro da se zamisli kada bude hteo da uradi ovako nesto. jebiga, i na TdF se svi raskopcaju kada udju u planine, a napolju plus 38... ali je obavezno da pre ulaska u cilj zakopcas dres, pa se svi zakopcaju.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Baš razmišljam da ga ne diskvalifikuju zbog skidanja majice. Koliko smo prsli.  Ako mogu da trče bosi, zašto ne bi i polu/goli

:s_w:

Posted

Ok, generalno podrzavam tu vrstu reda, al mislim da su bolje kazne tipa zabrana takmicenja neko vreme i po dzepu, nego izbacivanje sa aktuelnog takmicenja koje je takmicar vec zavrsio. To mi je nekako atak na sport.

A sto se tdf tice, mislim da se oni zakopcavaju na cilju da bi se jasno videle reklame sponzora, a ne sto imaju obavezu po pravilima. Ak nisam suguran, pa molim upucenije da ovo razjasne :)

Posted

Ok, generalno podrzavam tu vrstu reda, al mislim da su bolje kazne tipa zabrana takmicenja neko vreme i po dzepu, nego izbacivanje sa aktuelnog takmicenja koje je takmicar vec zavrsio. To mi je nekako atak na sport.

A sto se tdf tice, mislim da se oni zakopcavaju na cilju da bi se jasno videle reklame sponzora, a ne sto imaju obavezu po pravilima. Ak nisam suguran, pa molim upucenije da ovo razjasne :)

Postoji stroga regulacija glede opreme i odevanja u svim sportovima. Pre neku stranu sam citirao IAAF pravila koja govore o tome kakva sportska uniforma mora da bude.

Naravno da biciklisti zakopčavaju dres zbog bolje preglednosti reklama, ali to nije njihova volja, već stvar pravila.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Teacher 7 dana, insinuacije o dopingu.

Kakve insinuacije, čovek je bio kažnjen jednom zbog steroida, drugi put zbog EPO-a

Posted

Kakve insinuacije, čovek je bio kažnjen jednom zbog steroida, drugi put zbog EPO-a

rehabilitovan je, nemas pavo tako da pricas o nasem velikanu!

Posted

rehabilitovan je, nemas pavo tako da pricas o nasem velikanu!

To ne umanjuje činjenicu da je bio kažnjen isto onoliko koliko i Dvajn Čembers i onoliko koliko Ben Džonson.

Posted

Izduvala Tomasevicka za finale.

katastrofalno je bacala... da je bacila ko u Londonu ili Moskvi, lagano bi prosla...

Posted (edited)

Emčo danas trči?

I jbt onom šabanu uzeli zlato???

Edited by wall
Posted

Ima li negde da se pogleda snimak tog sabanisanja?

Posted

I Nava bez finala na 1500 metara ...

IAAF je mafija, kao što su FIFA, FIBA ili UEFA. Čovek (Benabad) nije varao, već je na sportskom polju bio dominantan. A za skidanje majice mogli su da kazne njegov savez novčano ili njega kazne uslovno (ako to opet učini, da bude diskvalifikovan) ...

Biciklisti koji se na Turu ne zakopčaju na cilju, budu samo novčano kažnjeni, ne i diskvalifikovani ...

Ovo je veliki skandal - Amerikance koji se tove dopinzima kao svinja galofakom kažnjavaju samo sa 2 godine (što nije ni ceo olimpijski ciklus), tolerišu čak i one koje ponovo uhvate (opet im rebnu samo dvogodišnju suspenziju), a uništavaju čoveka čija je karijera čista kao bebina guza ...