ToniAdams Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 stvarno, nema nista lepse nego gledati atletiku kad imas za koga da navijas. +1 mada sam uvek navijao za sto bolje ribe
stoka Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) 24 godine Srbija (u sastavu Jugoslavije ili samostalno) čeka evropsko zlato u atletici ... Vreme je ... Edited August 14, 2014 by stoka
Timmy Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 koliko je realno da amela uzme medalju? jel realno kao ivana ili kao tatjana? Pisao sam pre par dana, pa se izvinjavam sto ponavljam. Ivana je na kladionicama bila treci favorit u svojoj disciplini, a Tatjana, Emir i Amela peti.. Pa ako se tako gleda, Amela ima sansi za medalju isto kao sto je i Tanja imala :)
stoka Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 U Cirihu se takmiči ono najbolje što srpska atletika trenutno može da ponudi, šteta jedino za povređenu Bilju Jeftić ...
teacher Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 benabbad diskvalifikovan iako mislim da je ok što su ga diskvalifikovali, ne vidim po kom pravilu je diskvalifikovan (nisam našao pravilo za omalovažavanje protivnika)...
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sta se desilo? Jel se on nesto skidao? To sam propustio, a vidim da ste pisali o tome...
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Kako se skinuo, sta je konkretno uradio da ga diskvalifikovali? Malo mi cudno, ako je samo skinuo gornji deo dresa...
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 A za vreme trke je to bilo, ja mislio posle, pa nisam mogao da se iscudim takvoj odluci. Ovako ima vise smisla, mada bih ga ja kaznio novcano ili nesto tako. E jeste kreten ispao...
Muwan Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sve će to leći na rudu na kraju. Gledaćemo trkače sa kompletno istetoviranim rukama kako skidaju majice i vrše sve moguće fudbalske rituale posle pobede. Ova kazna će taj proces samo neznatno usporiti.
Muwan Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Pa na znam, meni ta fudbalsko-košarkaška moda baš i ne ide previše sa konceptom atletike. Možda je to samo neka čudna anomalija u steeple chase-u pošto je osim ovog skidača dresa tu bio i tetovirani Španac.
Recommended Posts