August 14, 201410 yr Ajd sad da se javi onaj sto je omalovazao sanse da Tatjana bude i medju 5, da ga ja ne trazim po topicu :D a ko bi drugi nego ja :D ma neka sam pogresio, ne moze mi biti milije sto sam pogresio... i meni se place od srece kao Tanji :)
August 14, 201410 yr Bravoooooo. Onaj rad kad ti jedan skok i jedno bacanje uzmu dva zlata a svejedno si srecan kao kuce. sutra ce Emir to da pozlati
August 14, 201410 yr a ko bi drugi nego ja :D ma neka sam pogresio, ne moze mi biti milije sto sam pogresio... i meni se place od srece kao Tanji :) Pola ti se prasta :D Jebote, mi smo ladno sila u evropskoj atletici :)
August 14, 201410 yr bronza i srebo na kontu, objektivno može da se uzme još jedna, red bi bio da Bekrija uzme zlato ...
August 14, 201410 yr rasplače se i Rale jbm ti sunce zato obozavam da slusam obojicu, a i da gledam altetiku kad oni prenose. stvarno, nema nista lepse nego gledati atletiku kad imas za koga da navijas.
August 14, 201410 yr bronza i srebo na kontu, objektivno može da se uzme još jedna, red bi bio da Bekrija uzme zlato ...Dva srebra, kakva bronza
August 14, 201410 yr Koja bronza? A ne bih se mnogo nadao u Bekrica. Losiju seoznu ima, dok su Ivana i Tanja imale dobar prethodni period.
August 14, 201410 yr Dva srebra, kakva bronza Greška, dva srebra, govorio sam o Ivani, a mislio na "bronzanu" Klišinu ...