Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Šta bulazne ovi, bolju seriju je imala Leseur i više je promašivala odraz. Jednom je pogodila i toeto

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

A kud se denu onaj Nemicin rezultat od 6.79? Bese druga, druga...i na kraju taj skok ponisten.

nije ponisten, vec je pokazan normalan rezultat(6.55)... videlo se kada je skocila da to nije ni blizu 6.79, meni je bilo potpuno nejasno kako su to izmerili...

Klishina je uzela bronzu sa istim skokom kao i cetvrtoplasirana(6.65), ali boljim drugim skokom(6.53 vs 6.51)

Šta bulazne ovi, bolju seriju je imala Leseur i više je promašivala odraz. Jednom je pogodila i toeto

Lesueur nije promasivala odraz, ona je skakala sa celom nogom preko odrazne daske... to su bili promasaju po 20-30cm... tako da nikako nije imala bolju seriju...

Posted

Da, ona je cepala 20cm dasku, ali je i skakala dosta preko 7m. 

Al su svakako ovakve price sbbkbb glupe za skok u dalj i Ivana je druga jer je imala drugi rezultat na takmicenju. Kraj price.

A kum je u jednom trenutku sabirao vetar u prsa, luft kod skoka i dosao do zakljucka da je Ivana skakakla oko 7.15-7.20. Retard.

Posted

meni je nejasno kako je moglo da dodje do greske u merenju kod nemicinog skoka. da li se te greske cesto desavaju ili je ovo izuzetak?

da li moze da se desi da se napravi greska, a da se ne primeti? da li je nekom cirih a nekom bajina basta?

Posted

Da, ona je cepala 20cm dasku, ali je i skakala dosta preko 7m. 

Al su svakako ovakve price sbbkbb glupe za skok u dalj i Ivana je druga jer je imala drugi rezultat na takmicenju. Kraj price.

A kum je u jednom trenutku sabirao vetar u prsa, luft kod skoka i dosao do zakljucka da je Ivana skakakla oko 7.15-7.20. Retard.

nije on sabirao, već drogutin, a korać je samo preneo...

Posted

meni je nejasno kako je moglo da dodje do greske u merenju kod nemicinog skoka. da li se te greske cesto desavaju ili je ovo izuzetak?

da li moze da se desi da se napravi greska, a da se ne primeti? da li je nekom cirih a nekom bajina basta?

Ja se ne secam da sam u skakackim disciplinama video da se posle pola sata promeni duzina skoka. Jedino sto mi je logicno je da su oni dobro izmerili i kod sebe zabelezili kako treba.A da je grafika koju smo mi na prenosu vidjali imala pogresan podatak. I kad su shvatili da se nestoi ne poklapa, uzeli su "svesku" od sudija gde oni pisu to sto izmere i promenili zvanican rezultat. Sve drugo bi bilo totalno nebulozno i nesporstki.

Ali ako se Nemci nisu bunili, znaci da je sve ok.

@ucitelj. Moguce, nisam pazljivo slusao.. al svakako kretenska logika

Posted (edited)

Bila je neka kontroverza oko skoka Evangelistija, mislim na SP u Rimu, kada je pobedio neke Amere, koji bi trebalo da su bolji od njega (mislim da je u pitanju bio Powell). Nešto se pričalo da su mu sudije dodale dužinu.

edip - da, bila je prevara i otkrivena je, a Myrics je dobio medalju umesto Evangelistija na kraju.

However, he is best remembered for the 1987 World Championships scandal, as in the long jump final the home officials tampered with the measurement of one of Evangelisti's jumps in an attempt to give him the bronze medal. Though initially successful, the scam was eventually exposed by Sandro Donati[1] and others. Larry Myricks of the United States was instated as the rightful bronze medalist.

Edited by kobni zelaya
Posted

je bekric danas?

Posted

Ima nešto danas naše, ili da se gleda opušteno?

Posted

Jelaca, ali gledaj opusteno. Samac ispao, bacio ispod 70 m

Posted

Hvala!

Vičite kada budu naši, ja ovo teško upratim: trču™, bacaju, skaču sve odjednom... A ima i finih seka pa počnem njih pratiti.