Timmy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) Ristic trci za koji minut 110m. edit: ipak ga nema na startu Edited August 13, 2014 by Timmy
Timmy Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Sad gledam kladionice, Ivana treci favorit, a Bekric, Jelaca i Amela peti u svojim disciplinama. Bilo bi lepo bar jedna medalja da se uzme. A mene ubi ova spora satnica da sam morao da prekinem gledanje. Jeste tek pocelo takmicenje, kvalifikacije su same po sebi manje zanimljive, ali ovi ga razvukose da to nije normalno. Mislim, nije poenta ni kao na mitnizima da u svakom trenutku ima 3-4 takmicenja u toku, pa nista ne stigne cestito ni da se vidi, ali ovo je skroz druga krajnost.
Tolaa Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ivana u 8 u finalu, Procitala sam ovo kao "Ivana 8. u finalu". Pupupu.
Parsons Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Ristic trci za koji minut 110m. edit: ipak ga nema na startu zasto?
freakns Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Sad gledam kladionice, Ivana treci favorit, a Bekric, Jelaca i Amela peti u svojim disciplinama. Bilo bi lepo bar jedna medalja da se uzme. A mene ubi ova spora satnica da sam morao da prekinem gledanje. Jeste tek pocelo takmicenje, kvalifikacije su same po sebi manje zanimljive, ali ovi ga razvukose da to nije normalno. Mislim, nije poenta ni kao na mitnizima da u svakom trenutku ima 3-4 takmicenja u toku, pa nista ne stigne cestito ni da se vidi, ali ovo je skroz druga krajnost. Emirov licki rekord od prosle godine je 10 u glavu za sve sto su ostali trcali. samo jos cetiri coveka su trcali ispod 49, od toga najbolji ima 48.77, znaci 72 stotinke gore od Emira... ne znam stvarno kako je covek peti favorit :) Ivana dobro skace ove godine, ali realno, 5-6 devojaka je u 10cm, svasta se tu moze izdesavati... Jelaca pak moze da bude u pet samo ako zameni dres sa Spotakovom a da niko ne primeti :D
Parsons Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 trazio po netu zasto ristic nije nastupio, za sada razlog nepoznat
freakns Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 sprema se start drugog polufinala 400m prepone u kojem je i Bekric
freakns Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 drugi... mada, ne bas sjajno otrcano. morace mnogo bolje u finalu
Recommended Posts