Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Ruski skakač uvis Ivan Uhov nastavio je niz dobrih rezultata, pošto je na mitingu u Pragu osvojio prvo mesto preskočivši 2,42 metra.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Srpski atletičar Asmir Kolašinac oborio je državni rekord Srbije u bacanju kugle star 32 godine

Kolašinac je u Novom Sadu bacio kuglu 20,67 metara i time postavio novi dvoranski državni rekord koji su do sada držali Vladimir Milić i Dragan Perić (20,64).

On je, osim rekorda u petoj seriji, odlično bacio i u trećoj, 20,63 metra.

Posted

dosla kvalitetna roba i u nase krajeve :naughty:

Posted

ma nije moguce da se nasi kuglasi gruvaju pred lokalna takmicenja

Posted

^

This content is currently unavailable
Posted

Kukao kako ga je RTS iskulirao i nisu ni spomenuli obaranje drzavnog rekorda.

Inace sutra pocinje dvoransko SP u Poljskoj.
Od nasih ucestvuju samo Ivana i Asmir.

Posted

Kad tacno ucestvuju? A sta je sa Bekricem? Pre par nedelja je oborio svoj rekord na 400m bez prepona i to dosta nesto.

Posted (edited)

Kad tacno ucestvuju? A sta je sa Bekricem? Pre par nedelja je oborio svoj rekord na 400m bez prepona i to dosta nesto.

Oborio je rekord na 400m ne na 400prepone. 400 prepone ne postoji u dvorani,ne znam što ne učestvuje na 400 ni on ni Raović. Kolašinac baca ujutru a Španovićka skače 8.

Edited by theanswer
Posted

Pa to sam i napisao :D

Hvala za ostalo :)

Posted
Asmir bez finala, 13. u kvalifaikacijama. Rekao bih ocekivano posle jucerasnje price u Zurnalu.

Posted

Asmir bez finala, 13. u kvalifaikacijama. Rekao bih ocekivano posle jucerasnje price u Zurnalu.

koje?

Ja sam samo ovo procitao :zbunjen:

- Zadovoljan sam otišao na Svetsko prvenstvo. Ovde su uslovi dobri i super što smo otišli pet dana ranije kako bi mogli da se priviknemo i adaptiramo na njihove uslove. Zaista sam jako trenirao za ovu zimu, očekujem borbu za medalju i daću sve od sebe, izjavio je Asmir Kolašinac.