omiljeni Posted September 5, 2024 Posted September 5, 2024 meni ovo slaba vremena. Warholm potvrdio da je D liga atleta. Preponaš kao takav. Svetski rekorder u borderline sprinterskoj disciplini mora ići mnooogo brže od ovoga. npr McLauglin je proletos trčala dvesta i pobedila trku u kojoj su trčale Gabby Thomas, Brittany Brown, Abby Steiner i ostale najbolje US sprinterke. Ok, to je bio april-maj kad su sve one još uvek bile daleko od top forme, ali je McLauglin tu imala vreme sa kojim bi u Parizu uzela srebrnu medalju ispred Alfred. Zato ja mislim da ona možda može da obori rekord na 400 jer ima vrhunski speed endurance, ali ima i užasno jak top speed. Tako izgleda S tier atleta. Warholm koji stotku ide 10.50 je nekoliko liga ispod toga. njemu bi pre bilo mesto da se ovako trka sa Kijanovićem, realno. 1
arheolog1981 Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Vilagoš u Zagrebu novi nacionalni rekord, 65.64... pre četiri dana u Priboju 64.48 2
Halvard Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Fenomenalan nastup, tri hica preko 64 m, još jedan preko 63 m. Aj sad još jedan državni rekord na finalu Dijamantske lige sledeće nedelje, pa da završavamo sezonu 3
arheolog1981 Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Nije da je specijalno bitno, svakako bi imala normu... ali Vilagoš je obezbedila učešće na SP u Tokiju sledeće godine. Gledaju se rezultati od 1. avgusta ove godine a norma je 64m
Halvard Posted September 14, 2024 Posted September 14, 2024 Taman sam krenuo da pišem da je Vilagoš osvojila Dijamantsku ligu pobedom na finalnom mitingu u Briselu, kad olimpijska šampionka Kitaguči u poslednjoj seriji bacila 66,13 m (rekord sezone za nju inače) i pretekla je. U svakom slučaju, Adriana je opet potvrdila odličnu formu hicem od 65,23 m. Sad sledeće da baci preko 66 m, po mogućstvu na SP. 3
Recommended Posts