pbg12345 Posted July 8 Posted July 8 i jako bitno je sto angelina ima kontinuitet i visine i rezultata nije da bljesne sa vreme na vreme, vec je konstantno u samom vrhu 2
sasha Posted July 8 Posted July 8 Meni je žao što Blanka Vlašić nije oborila rekord Kostadinove, bila je tako blizu, nije uzela ni zlato na oi a dominirala je u to vreme, baš mi je bila super lik dok je skakala. 4
Halvard Posted July 8 Posted July 8 Blanka u Pekingu nije uzelo zlato iz čistog baksuza, nije da je ona podbacila, 205 cm na OI je vrh rezultat, ali imala je nesreću da je Olja Bećković iz Belgije to neočekivano uradila iz prvog pokušaja (oborivši lični rekord) i tako obezbedila prvo mesto. 3
Fakundo Sava Posted July 10 Posted July 10 Ima ovde sigurno par centimetara lufta Tek ima malo preko 18 godina i ima taj stav saću da vam pokažem Samo da je Yaroslavka ne ubije u pojam ,ili da ova pređe u fulltime manekenku što bi mogla lagano SAmo da se reši kikica i tinejdžerske šminke
sasha Posted July 13 Posted July 13 https://www.rts.rs/sport/atletika/5486566/dzesika-hal-postavila-novi-svetski-rekord-na-2000-metara.html Juče miting u Monaku. Nisam ni znao da postoji trka na 2000m. Inače, Vilagoš bila 5. sa 58,04 m
Nebojsa Posted July 13 Posted July 13 ÷ par fenomenalnih trka kod muskaraca na 800m i 400 prepone, obe u top 5 svih vremena... na 800 sedjati drugi put za par nedelja ispod 1:42, ataui rekord spanije + spustio licni rekord za dve sekunde (ima srce mali!), sest ljudi ispod 1:43... na 400p rai i varholm ispod 47s, dos santos isto tu negde - bice ludo u parizu!
Halvard Posted July 14 Posted July 14 Femke Bol prvi put trčala ispod 51 sekunde, naravno novi evropski rekord. Sad još samo da se Sidni saplete u Parizu.
Meduzalem Posted July 16 Posted July 16 Sve lepše od lepšeg. Kao da sam znao da će se sjebati onim propuštanjem EP. Rekoh da ne malerišem, nisam ni pisao ništa, i evo je.
Halvard Posted July 16 Posted July 16 Pominjali smo već to olimpijskom podforumu. Ima još 20-ak dana do takmičenja, može to da se sanira ako se baš nije sjebala. Mene više brinu ovi rezultati koji su baš ispod svakog nivoa. Držimo palčeve da sve bude OK do Pariza, šta drugo. 2
arheolog1981 Posted July 16 Posted July 16 Osetila je bol i iz predostrožnosti nije više skakala. Verujem da povreda neće biti problem al što kaže Halvard malo rezultati brinu. Al kontam znaju šta rade bolje od nas 2
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 Taj bol je bio jak, sto nikako nije dobro, I sad umesto da trenira, ona mora da miruje i odradjuje terapiju..
kralj Posted July 16 Posted July 16 Takmičenje joj je all in, inače nema zakebancije sa ahilom. Verujem da će da proba, nema šta da izgubi, ali što kažete, izbačena je iz rutine, a ionako sigurno nije u top formi, ma kako taktizirala u poslednje vreme.
Recommended Posts