Arkadija Posted June 12 Posted June 12 Važno je da su danas stavili smaračku trku na 10 km za "B" muškarce, kao prvo takmičenje dana, da nikome ne smetaju, a ne kao juče u 10 sati da smetaju svima. 1
Lord Stef Posted June 12 Posted June 12 (edited) Evo Borlea! Univerzum je i dalje u balansu Bogami istrcao je ozbiljno svoju izmenu, Doom je ocekivano izdominirao Edited June 12 by Lord Stef 1
Lord Stef Posted June 12 Posted June 12 Uvek, moras barem jednog iz klana da imas, makar radi uroka Malaika ode na 7.22, cenim da je to to 1
arheolog1981 Posted June 12 Posted June 12 Mihambo 7.22, biće vraški teško da joj neko uzme zlato na OI
kralj Posted June 12 Posted June 12 Al kakav overachieve Talijana.. čini mi se da nisu imali nikog u finalu.
Fakundo Sava Posted June 12 Posted June 12 Koja je kvota da italija neće da prođe grupu na EP, ovi atletičari im popili celu gajbu đusa 3
Lord Stef Posted June 12 Posted June 12 I evo svima nama omiljene discipline, bas se nadam da je nece prekidati nekim bezveznim disciplinama i da cemo moci da ispratimo svih 10000 metara
pantelia Posted June 12 Posted June 12 Au kakav rusvaj u skoku u dalj za zene, svaki skok sve bolji 1
kralj Posted June 12 Posted June 12 Na 10 soma sam najviše gotivio onog Italijana sa početka 90-ih. Vodi frajer sve do par krugova pre kraja i onda ga krdo etiopljana i kenijaca prestigne i ostavi po pola minuta. 3
Lord Stef Posted June 12 Posted June 12 (edited) Ja ne znam sto uopste cimaju Monda da skace, podesi mu letvicu na 6 metara da osvoji zlato jednim skokom a ostali neka se poredjaju posle toga, on moze da uzme medalju, pozdravi se sa organizatorima i zapali gajbi ranije Stotinke, Rale, stotinke, ne sekunde Edited June 12 by Lord Stef
Recommended Posts