levi Posted June 11 Posted June 11 2 minutes ago, MeanM@ said: Jbt, zar nije tehnologija davno uznapredovala da obezbedi multiprenos, split screen i sl? Ili ovi nasi kupuju samo basic paket mislim da ništa i ne kupuju nego dobijaju taj minimum kao članica Eurovisiona mada koliko god da je minimalni osnovni paket, ovo je neviđen raspad od prenosa i oragnizacije. klasični Italijani 4
Arkadija Posted June 11 Posted June 11 (edited) Samo smo jedne godine imali prenos skoka u dalj, valjda na OI u Riu Edited June 11 by Arkadija 1
Defunctus Posted June 11 Posted June 11 Ako smo vec na tom sirotinjskom paketu, onda komentatori nek prestanu da kukaju sve vreme na rezisera, iritantno je. Odlucili smo se da se ne pitamo i komentarisi sta ti daju. 3
pantelia Posted June 11 Posted June 11 Just now, arheolog1981 said: Sad bi bila fora da je RTS pustio reklame Isto mi je palo na pamet Jao evo ga opet Samo skaci do ujutru, da se izmoris za OI 1
Arkadija Posted June 11 Posted June 11 2 minutes ago, pantelia said: Isto mi je palo na pamet Jao evo ga opet Samo skaci do ujutru, da se izmoris za OI Šta sam rekla, skakanje po celom stadionu 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 11 Posted June 11 4 minutes ago, Defunctus said: Ako smo vec na tom sirotinjskom paketu, onda komentatori nek prestanu da kukaju sve vreme na rezisera, iritantno je. Odlucili smo se da se ne pitamo i komentarisi sta ti daju. Apsolutno.
Lord Stef Posted June 11 Posted June 11 (edited) Ajmo mala! Istrosila se ipak. Svaka cast Edited June 11 by Lord Stef
Recommended Posts