Lord Stef Posted June 11 Posted June 11 Evo ga i na 400, "49... ne, sta je ovo, 52 sekunde" I naravno jos jedan CR 2
Arkadija Posted June 11 Posted June 11 Ovo odavno nisam videla, sve devojke koje trče na 10km su bele. Nema ni jedne crnkinje.
arheolog1981 Posted June 11 Posted June 11 Devojke malo preko 58m obe, Vučenović peta, Vilagoš sedma za sad
Lord Stef Posted June 11 Posted June 11 Sto, meni simpatican u svom autenticnom ludilu ovo sa pola brade jos nisam video
arheolog1981 Posted June 11 Posted June 11 Just now, Lord Stef said: Sto, meni simpatican u svom autenticnom ludilu ovo sa pola brade jos nisam video Stalno to radi s pola brade. Annoying blizanac 1
MeanM@ Posted June 11 Posted June 11 Ovi ne mogu da bacaju/skacu zbog trke na 10k 😂. Rastegle se ove na celu stazu. Ludilo od rasporeda
arheolog1981 Posted June 11 Posted June 11 Celog života ne podnosim ove trke na 10.000m. Uvek je režiser fokusiran na najdosadniji događaj koji postane zanimljiv tek u poslednjem krugu a sve ostalo ili ne pokaže Ili ide s teškim odlaganjem 2
pantelia Posted June 11 Posted June 11 4 minutes ago, Arkadija said: Što je meni iritantan Tamberi. Da citiramo g. Urdarevica, ako udje u sobu i niko ga ne vidi, uci ce jos jednom 3
Recommended Posts