Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted (edited)

Tek sam sad procitao o ovim medaljama nasih.Njima sve cestitke! Pogotovu kad se uzmu u obzir uslovi u kojima rade.A muda ispasa za medije u Srbiji!

Edited by Timmy
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted
Smešno i to po više osnova...Smešna je načelno više sva ta šarada oko dopinga u kojoj odavno više nije jasno ko pije a ko plaća...Smešno je i što se doping prekršaj komunicira u javnost kao stravični greh, a izostaje prava komunikacija kako to stvarno izgleda put do vrhunskih rezultata od kojih žive milionske mašinerije medija koje potpuno satiru vrednosti sporta kroz ekstremizacije i naravoučenija...Najsmešnije je što ispada da su se svi ovi vrhunski sprinteri dopingovali pred Svetsko prvenstvo, a nisu to radili pred Olimpijadu prošlog leta kada je bilo sto puta značajnije takmičenje...
Koliko sam shvatio, znacajno je povecan broj out of competition testova u zadnjih godinu-dvije, stoga i vise pozitivnih...
  • 2 weeks later...
Posted

Dakle, čovek je ladno pokušao 2.47...Lepo...

Posted

Siroti Rogers izgleda kao 1 miđet™ pored Bolta.9.85, nije ni lose

Posted

Pobedi Jamajka i na 4x100, takmiceci se pod imenom Racing Track Team :D Carevi. Oborili i rekord mitinga, 37.74 cini mi se. Naavno, ekipa All Stars koju su sacinjavali americki sprinteri je tradicionalno ispustila stafetu...Inace, Reno Lavileni skocio 6:02 s motkom i pokusao na 6:16, and failed miserably. Cenim da ce Bubka jos 100 godina da drzi rekord. Ipak, svaka cast i ovom ludaku, pojeo je konkurenciju. Mo Farah urnisao ostale na 3000m, i tako...

• 2 weeks later...
Posted

otvorio sam topik za svetsko prvenstvo

Posted (edited)

...

Edited by renne
Posted

...Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• 2 weeks later...
Posted

Koliko se secam bilo je oko 10K usd

Posted

jel' prati ko cirih, pre pola sata počeo prenos na HRTu, verovatno ima na areni ko ima

Posted

Ima na Areni 1. Evo sada će 110 prepone.

Posted

Odlično je skakala. Imala je i dva skoka na 6.72.