gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Tyson Gay i josh 4 neimenovana atleticara [od kojih su 2 jamajcanski sprinteri, osvajaci medalja - ne bih se ni malo zacudio da je jedan od njih Bolt] pali na doping testu.
Feindouno Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Tyson Gay i josh 4 neimenovana atleticara [od kojih su 2 jamajcanski sprinteri, osvajaci medalja - ne bih se ni malo zacudio da je jedan od njih Bolt] pali na doping testu.Zasto?
sancho Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 steta sto je bekric izgleda tempirao formu za ovo evropsko u23, nekako mi je logicnije da mu je spic sezone svetsko u Moskvi. Ima trenutno 10. rezultat na svetu u ovoj godini.
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Zasto?Zato sto ga vec dugo sa raznih strana optuzuju za to. Iskreno se nadam je tacno da nije on medju njima, i da nikad nece ni biti jer mi je jedan od omiljenih sportista..
KennyDalglish Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) Asafa Pauel i Šeron Simpson, izgleda.Izgleda je i Nesta Carter u tom drustvu, a bas je danas istrcao 4. rezultat sezone, prva tri ima Gay Edited July 14, 2013 by KennyDalglish
Feindouno Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Zato sto ga vec dugo sa raznih strana optuzuju za to. Iskreno se nadam je tacno da nije on medju njima, i da nikad nece ni biti jer mi je jedan od omiljenih sportista..Sa raznih strana mogu samo da prihvate da mu...Dopingovan je taman koliko LeBron i ostali prirodni frikovi.
manitu Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 (edited) steta sto je bekric izgleda tempirao formu za ovo evropsko u23, nekako mi je logicnije da mu je spic sezone svetsko u Moskvi. Ima trenutno 10. rezultat na svetu u ovoj godini.mislim da je ovo ok potez. decko ide korak po korak. polufinale na SP bi bilo sasvim dovoljno, finale je vec uspeh.mozda ce ga ovaj spic forme kostati tog finala, ali meni je nekako draze.od vecite nade roka kopitara (ako ga se neko jos seca), niko nije trcao ispod 50, a ispod 49 nikada niko pre emila (mislim na ex sfrj prostore).ne znam mnogo o emilovo trenerki/trenerici (kako se vec to sada kaze) ali me se dojmi kao jedna opaka nadzak-baba koja zna znanje samo tako, a ovaj je slusa - i eto rezultataedit: typfeleri Edited July 14, 2013 by manitu
Budja Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 http://www.b92.net/s...d=14&nav_id=732391Kum sigurno svršava.. Ne verujem. On voli Asafu, takoreci jamajcanski Srbin.
keitel Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Asafu su dodali posle, u originalnoj vijesti je bio samo Gej. Sada su vjerovatno mixed feelings.
Ajant23 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Smešno i to po više osnova...Smešna je načelno više sva ta šarada oko dopinga u kojoj odavno više nije jasno ko pije a ko plaća...Smešno je i što se doping prekršaj komunicira u javnost kao stravični greh, a izostaje prava komunikacija kako to stvarno izgleda put do vrhunskih rezultata od kojih žive milionske mašinerije medija koje potpuno satiru vrednosti sporta kroz ekstremizacije i naravoučenija...Najsmešnije je što ispada da su se svi ovi vrhunski sprinteri dopingovali pred Svetsko prvenstvo, a nisu to radili pred Olimpijadu prošlog leta kada je bilo sto puta značajnije takmičenje...
MiddleClass Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Atleticari se dopinguju? Nemoguce :oZabranjeno je to pominjati! :pustidauzivamouoibyteacher:
Recommended Posts