KennyDalglish Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Bravo majstore, i drzavni rekord, ako se ne varam
manitu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Lagano prebacen NR za nekih 100+ bodovajos samo da nije bio mali zajeb na skoku s motkom...doduse od 7 disciplina 4 licna rekorda i jedan mu izmakao za stotinku Edited March 3, 2013 by manitu
Далибор Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) Jeste malo tu kiksirao, ali mu srebro bezi previse pa bi svakako mogao samo do bronzeu svakom slucaju ovo mu je veliki podstrek nakon odustajanja na OI Edited March 3, 2013 by Далибор
manitu Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Jeste malo tu kiksirao, ali mu srebro bezi previse pa bi svakako mogao samo do bronzeu svakom slucaju ovo mu je veliki podstrek nakon odustajanja na OIma to stoji, al` nekako mi bode oci za taj jedan bod... mada, decko ne prestaje da me ne iznenadjuje. na svakom velikom takmicenju odradi za sve pare i kusur preko. jos jedred :ziga: :ziga: :ziga:
Arkadija Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Bravo, majstore.Vidi se da ima potencijala i za takmičenja na otvorenom, tj. ona gde se radi o desetoboju.
Psihodelija Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) sa malim zakasnjenjem, ogroman za kolasinca. odgledah danas i konferenciju, najnormalniji i najpozitivniji lik medju nasim sportistima.naravno, dobar deo nebeskog naroda mu se ipak pokenjao na ledja zbog zastave svog naroda oko struka. govna. Edited March 5, 2013 by Psihodelija
Далибор Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) Дудаш и тренер Камаси прекидају сарадњу Дудаш и тренер Камаси прекидају сарадњуДавно је стварност у Србији апсурдношћу превазишла драме Нушића и Ковачевића.Један од показатеља је и последњи пример у атлетици – тренери освајача медаља на Првенству Европе у дворани у Гетеборгу, Никола Томасовић (ради са златним куглашем Асмиром Колашинцем) и Феђа Камаси (учитељ бронзаног у седмобоју, Михаила Дудаша), нису у радном односу. Први има 62, а други 39 година.– Тачно је, а о овоме је било речи и на пријему код председника Србије Томислава Николића, када смо се вратили из Шведске. Михаил је изнео проблем и наш председник је одмах реаговао. Тешко је и замислити ситуацију у којој сам – морао сам да направим тако моћан пословни резултат, да заслужим да ме прими председник и да се онда први човек у земљи бави мојим запослењем!?На питање зашто то раније није решено у АК Војводина или на неком другом нивоу, Феђа одговара:– Познато је да сам тренирао Михаила са колегом Гораном Обрадовићем када је 2008. узео медаљу на јуниорском Првенству света у Бидгошћу. Нисам имао посао, био сам волонтер, без динара, па сам отишао у Дубаји и до 2011. радио као кондициони тренер. Вратио сам се на Михаилову иницијативу. Тада је био 6. сениор на Првенству света што је у спортском погледу јачи резултат од овог у Гетеборгу. Имао сам обећање од генералног секретара АСС Слободана Бранковића да ће ме веома брзо запослити, али све је остало на обећању.Каже Камаси да је једина светла тачка у протеклом периоду био Александар Кравић, донедавно секретар за спорт Новог Сада.– Средио ми је хонорар за годину дана, а није од тога правио никакву политичку промоцију. Драго ми је да се исто понашао сада председник Николић, што се види по томе што у саопштењу са састанка код њега није било говора о овом проблему.Камаси открива да је одлучио да престане да сарађује са Михаилом:– Одлучили смо заједно тако, јер нема више никаквог смисла да радимо на овакав начин. Кроз седам дана ћемо направити конференцију за новинаре тим поводом. Нисам никакав клинац да бих то трпео. А замислите тек катастрофалан положај легендарног стручњака Николе Томасовића, који већ има овакве медаље, какву сам ја сада освојио са пуленом, а са 62 године нема посао! Страшно каква је то порука младим стручњацима у атлетици код нас. Ја то не желим да дочекам. Моја супруга Александра је имала посао у Дубаију као професор енглеског. Одлучила је да ме подржи у настојању да остваримо Миша и ја што бољи спортски резултат за Србију и сада ни она годину и по дана не може да нађе посао. Једноставно овако више не могу, јер хоћу да заснујем здраву и нормалну породицу и да живим од свог рада. Нема ни за кафу Пошто је остварио медаљу у седмобоју, Михаил Дудаш по Уредби неће добити ни награду ни национално признање.– Разлог је то што седмобој није олимпијска дисциплина, мада је атлетика главни олимпијски спорт. Да не причам о томе да ја као тренер не бих стекао национално признање ни да имам олимпијског победника. Финансијски смо обојица катастрофално прошли. Ја дословно сада немам ни да платим кафу људима, не смем да частим никога, јер немам ни толико новца и ко у то да поверује – пита се Камаси. Edited March 13, 2013 by Далибор
Parsons Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 rip pjetro meneaposlednji belac svetski rekorder u sprinterskim disciplinamabtw, gde nestade sportski rip
Sokrat Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Tuga. Onih 19,72 je valjda jedini rezultat koji bih znao da kažem i usred noći, gledao sam ga na ekranu celo detinjstvo i mladost.
manitu Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 auuuuu....Posle Bekrica, zlato i za Amelu Terzic na 1500m na evropskom U23 !!!rezultat 4:05,69 NR i CUR (sad da li je to rekord sampionata ili evropski za U23 nemam pojma)
Parsons Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 povraca mi se kad vidim koliko popularnosti i publiciteta imaju fudbaleri, pored ovakvih bisera koje imamo trenutno u atletici. tu bih pridodao i plivaca stjepanovica i jos neke.
keitel Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 http://www.b92.net/sport/atletika/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=14&nav_id=732391Kum sigurno svršava..
manitu Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Da dopisemo i Mariju Vucenovic54,43 za bronzu u bacanju koplja
Recommended Posts