Stela Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Slobodan, skontala sam kad je pomenuo stsfetu u Tokiju.
banksport Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 3 minutes ago, Moonwalker said: Slobodan 200m, 400m? Najbrza bela stafeta devedestih. Ma svaka čast za trčanje. Još uvek je rekorder Srbije čak i na 100. Al vazda bio ljigav, kako tad, još više sad kao funkcioner. Užas. 1
Lord Stef Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Nesto sam gledao pre trke, Japanci su imali drugo ili trece vreme ove sezone, iza Amera i mozda Britanaca. Nije neki reper ako je mozda odrzana jedna do sve trke stafete ove godine ali cisto kao podatak. S druge strane Italijani ovo uvek trce kao da im je neko ponudio picu sa ananasom 2
Meduzalem Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 (edited) Kako sija Budimpešta. A onda pogled padne na ono naše smeće na vodi. 2 minutes ago, Lord Stef said: Nesto sam gledao pre trke, Japanci su imali drugo ili trece vreme ove sezone, iza Amera i mozda Britanaca. Nije neki reper ako je mozda odrzana jedna do sve trke stafete ove godine ali cisto kao podatak. S druge strane Italijani ovo uvek trce kao da im je neko ponudio picu sa ananasom Japanci bi mogli i medalju da uzmu. Ja ću za njih i Talijane navjati sigurno u finalu. Edited August 25, 2023 by Medusa_trip
arheolog1981 Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 6 minutes ago, JohnnyD said: Zasto Lyles ne trci stafetu? Klasika, ne trči u preliminarnoj fazi. U finalu će biti sigurno
omiljeni Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 4 minutes ago, JohnnyD said: Zasto Lyles ne trci stafetu? trčaće u finalu. sad neće da ga umaraju jer uskoro ima finale na 200 2
JohnnyD Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Receno je vec sto puta, ali GOVNAR koji je izmislio da se skloni WR i CR vreme u uglu dok gledamo rezultate trke treba da gori u paklu 2
JohnnyD Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 3 minutes ago, omiljeni said: trčaće u finalu. sad neće da ga umaraju jer uskoro ima finale na 200 Auuu to vcrs bogte... ja mislio sutra
Moonwalker Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 (edited) 10 minutes ago, banksport said: Ma svaka čast za trčanje. Još uvek je rekorder Srbije čak i na 100. Al vazda bio ljigav, kako tad, još više sad kao funkcioner. Užas. Bilo nekad Spoiler Edited August 25, 2023 by Moonwalker
radisa Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Just now, Lord Stef said: Za koj moj su sad ponovili start? Sta je poljakinja uradila? Žmirnula?
Recommended Posts